Élet-Stílus

Családi vállalkozás a világ legjobb szállodája

A négycsillagos hotelt egy egykori ápolónő és egy korábbi konyhai kisegítő üzemelteti.

A világ legjobb szállodáját keresi? Akkor felejtse el az olyan drága luxusszállodákat, mint a New York-i Four Seasons vagy a hét csillagos Burj Al Arab. Helyette induljon a csendes Észak-Wales-be, Llandudno kisvárosába, ahol már éjszakánként 13 ezer forintért élvezheti a világ legjobb szállodájának kényeztetését.

A Lauriston Court Hotelen kívülről még az sem látszik igazán, hogy szálloda lenne: a tulajdonosok egy viktoriánus korabeli házat alakítottak át erre a célra, és saját bevallásuk szerint álmukban sem gondolták volna, hogy kis, családias hoteljük egyszer majd versenytársa lehet a legnagyobbaknak.


Fotó: http://llandudnopictures.wordpress.com

Az elismerést egyébként a TripAdvisor nevű utazási oldaltól kapták, méghozzá a kiemelkedő kiszolgálásért, amit az egykori ápolónő és konyhai kisegítő férje annak tud be, hogy ezt megelőzően mindketten olyan szakmában tevékenykedtek, ahol az emberközpontúság volt fontos. „Pontosan így vezetjük ezt a hotelt is: ha egy vendégünktől hívást kapunk, akkor nem csak arra figyelünk, mit mondanak, hanem arra is, mi lehet a valódi igényük” – nyilatkozták.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik