Élet-Stílus

Automata fegyvereket vitt a kifutóra

Botrány lett a milánói divathét egyik bemutatójából.

Mihez kezdhet manapság egy férfikollekciókra specializálódott tervező, ha fel szeretné hívni magára a figyelmet? Botrányt csinál: például azzal, hogy felkéri Lindsay Lohant, szerepeljen az egyik reklámfilmjében, mondjuk pucéran. De volt már, akinek az is elég volt, hogy megbízott egy transzszexuális modellt, hogy vonuljon ő a kifutón.

A német tervező, Philipp Plein azonban még ennél is tovább ment tegnap a milánói divathéten. Mit sem törődve az elmúlt hónapok amerikai lövöldözéses tragédiáival, illetve a fegyvertartás körül kialakult vitával, modelljeit automata fegyverekkel küldte a kifutóra. A közönség legnagyobb döbbenetére.


Fotó: Northfoto

Hogy még biztosabb legyen a döbbenet, a fegyvereket a közönség felé lengető modellek félmeztelen felsőtestére piros festékkel a következő felirat került: „Csak igaz szerelemért öl”; „Az élet egy játék és egyáltalán nem fair”.

A show végén megjelent a tervező, maga is katonai felszerelésben: szűk, katonai zöld pólóban, dögcédulákkal a nyakában, és bakancsban, annak biztos tudatában, hogy erről az estéről még sokáig beszélni fognak.

Ízléstelen, vagy sem?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik