Élet-Stílus

Sellők és lábvillantás a Golden Globe-gálán

Bár a ruhafelhozatal idén egységesen visszafogottra sikerült, egy-két meglepetés azért még így is akadt.

A Marie Claire blogjában – csakúgy, mint minden évben – 2013-ban is elemzett és értékelt, hogy kiderüljön, a Golden Globe-díjátadón kik voltak a legelegánsabbak, a legfigyelemfelkeltőbbek és kik azok, akiknek új stylist után kellene nézniük. Íme az eredmény:

“Nehezen lehet fogást találni az idei Golden Globe “vörös szőnyeges” felhozatalában. Nehezen, mert nincsenek kirívó megoldások, extravagáns túlzások, igazán jellegzetes, divattörténeti maradandóságra ítélt lookok. A stylistok és ügyfeleik idén tényleg biztosra mentek, kicsit olyan, mintha nem is fektettek volna bele annyi energiát, puskaporaik nagy tartalékait valószínűleg az Oscar-gálára tartogatják. Összehasonlítva a tavalyi képekkel, nem találunk annyi egyéniséget, annyi bátorságot jelző megoldást, de persze meg is fordíthatjuk a nézőpontot, hiszen ahogy a mondás is tartja, a kevesebb néha több. Hát lássuk akkor, hogy idén kik és miben tündököltek azon a bizonyos vörös kárpiton.

Egyértelműen tökéletes választás egy Alexander McQueenben megjelenni a Golden Globe-gálán. Kate Hudson és Nicole Kidman fekete, rátétes csodái kiragyogtak a tömegből. Harmonikus, letisztult, mégis egy-két csavarral izgalmassá tett estélyikről van szó… Több szót nem érdemelnek, maximum 10-ből 10 pontot.


Finoman elegáns – Forrás: AFP

A szakértőket lenyűgözte Naomi Watts bordó Zac Posen ruhája, csodálatosan harmonizál a színésznő színeivel.


Forrás: AFP

Sellőkben idén sem volt hiány, bár sokkal kevesebben estek bele ebbe a csapdába: többek között Glenn Close, Amy Adams, Taylor Swift és Jessica Alba is. Nem mondjuk, hogy rossz döntés volt, de örülünk, hogy idén inkább már a visszafogott, az alakot lágyan követő ruhák ideje jött el.


Forrás: AFP

Ha szeretné tudni, kik villantottak idén lábat, és megnézné kik nyúltak mellé, kattintson ide.

Forrás:

Felkavaró érzelmek nélkül – a Golden Globe vörös szőnyegéről (Marie Claire blog)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik