Élet-Stílus

Íme, ebben lehetsz a bál királynője!

Nyakunkon a báli szezon, ezért nem árt kicsit körülnéznünk a 2013-as, trendi estélyik között! Minden stílusból válogattunk! Láss csodát…

Vízkereszt után, azaz január 6-án kezdődik a farsang, napjainkban ma már csak báli szezonként emlegetett időszak, mely egészen hamvazószerdáig, vagyis március 9-ig tart. Számos társasági összejövetelt rendeznek az elkövetkező hetekben, ahol nem árt ,ha adunk az öltözékre! Azért valljuk be hölgyeim, az évben ez a kedvenc időszakunk, hiszen ilyenkor egy kicsit minden nő királynőnek érezheti magát. Ebben segít most a Győr24 is, hiszen a stílusok és szabások között kalandozva, összegyűjtöttük 2013 legszebb ruháit.

Talán nem vagyunk önzők, ha a kedvencünkkel kezdjük. Ez a fényes, gyengén földre hulló ruhaköltemény, combig sliccelt fazonjával ugyanis nemcsak hogy elragadó, de igazán dögös is. Ezt a merész eleganciát pedig tovább tupírozza, az estélyi mintázata, és a hozzá tartozó egyszerű kiegészítők. Viselője egy gyönyörű pávának érezheti magát, mindenkinek megakad rajta a szeme!

A virágok és a színek nemcsak a hétköznapi viseletekbe, hanem az alkalmi öltözékekbe is begyűrűztek. Igazi hercegkisasszonyi bájt kölcsönöz az általuk választott darab is, amit egy fényes, köves nyaklánccal tovább fűszerezhetünk!

A kék tüllnek, és a test kontúrját finoman hangsúlyozó vonalaknak köszönhetően elsőre mindenkinek egy sellő jut az eszébe, ha erre a jó értelembe vett maskarára néz. Bár kétségtelen, hogy ez a szerelés csak a modellalkatú hölgyeken mutat, aki jól érzi magát benne, és megvannak az adottságai, feltétlenül válassza ezt a báli öltözetet!

Az elől szolid, hátul viszont merészen dekoltált piros pompát nemcsak a férfiak veszik szemügyre. Ráadásul szőkéknek, vöröseknek és barnáknak is jól áll! A köveknek hála pedig, még nagyobb hangsúlyt kap a ruha és természetesen a tulajdonosa is.

És ha már a köveknél tartunk, nem szabad megfeledkeznünk erről a csipkés, kristályokkal tűzdelt ruciról sem. Mert ugye a csillogás a bálban elengedhetetlen. A halvány színre viszont figyelni kell, hiszen erősen sápadt hatást kelthet!

És íme, még egy dobogós! Ha a mellrésztől, egészen a ruha közepéig futó hímzés nem fekete lenne, azt is mondhatnánk, hogy mennyasszonyi ruhának is tökéletes ez az estélyi. Így azonban inkább maradjunk csak a báli viseletnél, ott viszont tökéletes ez a nőcis textil!

A bevállalós hölgyeknek tartogattuk utoljára ezt a rövid fazont. Ha formás idomokkal áldott meg a sors, akkor gondolkodásra semmi ok: nyugodtan mutogassa bárki gyönyörű lábait!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik