Élet-Stílus

A halálsorról hozta ki elveszett kutyáját

Az indianai férfitől öt éve lopták el kedvencét, de a kitartó keresésének köszönhetően újra egymásra találtak.

Banditet, a most 10 éves shi-tzut gazdája, Mike 5 éves korában látta utoljára, amint egy ismeretlen autó elhajt vele greenfieldi farmjáról. Még aznap elhatározta, hogy történjék bármi, visszaszerzi kedvencét, ám hiába kerestette még a hatóságokkal is, a kutyának jó ideig nem tudtak a nyomára akadni.

5 évvel később Bandit már egy állatmenhelyen tengette mindennapjait, ám erről gazdája, Mike semmit nem tudott. A New Castle Animal Control nevű menhely azonban idén ősszel úgy döntött, hogy elaltatja az öreg és kiszámíthatatlan kutyát, akit senki nem akart örökbe fogadni. Az injekció helyett azonban ismét menhelyre került, ezúttal a reTails nevű szervezet vette pártfogásba, ahol kifejezetten a Bandithoz hasonló, öreg és elaltatásra váró kutyákat gondozzák.

A szervezet a biztonság kedvéért még egyszer ellenőrizte az állat chipjét – ezt az előző helyen elmulasztották – amivel gyakorlatilag megmentették az életét. A shi-tzuban ugyanis volt regisztrált chip, a legelső gazdája, Mike adataival, így a szervezet felvehette vele a kapcsolatot.

A gazdi pedig örömmel jött a morcos, morgós jószágért, aki Mike karjában csodák-csodájára egy perc alatt meg is nyugodott. A megható, karácsonyi egymásra találásról videó is készült. Íme:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik