Élet-Stílus

Új alakot is kérhet karácsonyra!

fogyókúra (karcsú, )
fogyókúra (karcsú, )

Egyszerű megoldás azoknak, akik már most azon törik a fejüket, hogyan adják le az ünnepi fogások után felszedett kilókat.

Ma már annak sem kell feltétlenül kés alá feküdnie, aki gyorsan szeretne megszabadulni a makacs zsírpárnáktól, a nemkívánatos zsírsejtek ugyanis egy ultrahangos kezeléssel is gyorsan eltüntethetőek. És ezért még a szépségszalonig sem kell elmenni, ugyanis a kezelések jó része már otthon is elérhető, méghozzá a szalonos ár töredékéért.

Zsírleszívás műtét nélkül?

Miközben fogyózással vagy diétázással csupán a zsírsejtjeink méretét csökkentjük, addig az ultrahangos zsírbontás (kavitáció) képes ezeket teljes egészében eltüntetni. Az elpusztult sejtek helyére nem képződnek újak, a zsírsejtek ugyanis életünk folyamán egyáltalán nem osztódnak, csak a méretük növekszik (vagy épp csökken).

A kavitáció további nagy előnye, hogy fájdalommentes és szövődményekkel sem kell számolnia annak, aki a kezelés mellett dönt.

Hogyan működik az ultrahangos zsírbontás?

Kavitáció során a 40.000 Hz frekvenciájú fókuszált ultrahanghullám gőzbuborékokat, ezzel pedig vákuumot hoz létre a zsírsejtek közötti térben, melynek következtében a zsírsejtek egyszerűen kipukkannak. Ezt követően a zsírsejtekben tárolt zsír a nyirokáramba kerül, onnan pedig a természetes anyagcserével távozik a testből. Ezt a folyamatot bőséges folyadékfogyasztással, nyirokmasszázzsal és egy kis testmozgással gyorsíthatjuk fel.

Ha szeretne még többet megtudni arról, hogyan kezelheti magát otthon, kattintson ide.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik