Élet-Stílus

Megmentette édesanyját a 3 éves

A kis Aaron soha azelőtt nem telefonált még, ám amikor édesanyja rosszul lett, nem gondolkodott, csak tárcsázott.

Az eset óta a büszke édesanya mindenkinek 3 éves kisfia hőstettéről beszél: a kisfiú ugyanis annak ellenére, hogy épp csak megtanult járni és beszélni, megmentette édesanyja életét. A cukorbeteg Cally Green, aki pultosként dolgozik egy bárban, aznap hajnalban épp munkából érkezett haza, amikor váratlanul hipoglikémiás rohamot kapott és összeesett.

Másnap reggel a kis Aaron találta meg a szobájában és miután nem tudta felébreszteni, azonnal édesanyja telefonja után nyúlt. Bár a kisfiú még nem ismeri az abc-t és számolni is csak tízig tud, valahogy megoldotta, a telefonkönyvből kikereste a dédnagymamája számát, sőt fel is hívta a dédit, akinek ennyit mondott: „Anya beteg. Nagyon beteg. Gyere légy szíves, és segíts!” – emlékezett vissza az idős asszony.

A dédi azonnal felhívta Cally legjobb barátnőjét az utcában, aki átrohant, és ott találta a teljesen eszméletlen nőt és Aaront. Callyt végül mentők vitték el és öt napon keresztül mesterséges kómában tartották. Miután magához tért, kiderült, semmilyen emléke nincs aznap estéről. Az orvosai szerint szerencsés, hogy életben van, ha pár órával később találnak rá, valószínűleg már nem élne.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik