Élet-Stílus

Nem szűnik a Kitty-láz!

A japán mesefigura Hello Kitty töretlen virágzásnak örvend világszerte. Ma már több mint 22 ezer fehér cicával ellátott terméket árulnak, portálunk összegyűjtött néhány igazán ütős darabot!

A masnis cirmos története

Hello Kitty-t 1974-ben alkotta meg a japán Sanrio vállalat, és azóta, vagyis lassan 40 éve a cég legismertebb mesefigurája. Az államokban a kezdetektől kaphatóak a bájos cicával nyomott áruk, 1983 óta pedig az UNICEF-ben az amerikai gyerekek nagykövete. „Celebsége” a kilencvenes évek végére tehető, napjainkban pedig érzékelhető módon töretlen a népszerűsége, hiszen ma már 22 ezer féle terméket vásárolhatnak a Kitty-őrültek (az első kereskedelmi megjelenése egyébként 1975-re tehető, akkor egy műanyag pénztárcát díszített a mesefigura)! A Győr24 is összegyűjtött néhány extra, már-már sokkoló árucikket!

A gyerekeket az édességeken keresztül lehet igazán megfogni. Így nem meglepő, hogy csoki, nyalóka és desszertek széles választéka közül is válogathatnak a kicsik ha Kitty-ről van szó. Ami ma már nem meglepő, hogy a felnőttek is előszeretettel mazsoláznak a cicás cuccokból.

A szőnyegtől az ágyon keresztül, egészen a függönyig, a lakberendezési tárgyak és kiegészítők körében is felütötte fejét a Kitty-láz. És bár nem kimondottan olcsók ezek a kellékek, mégis veszik, mint a cukrot, mert hát olyan édes…

Legyen szó tornacipőről, vagy egy magassarkú lábbeliről, Hello Kitty-nek ott a helye. Főleg kislányok esetében mindig találunk a butikokban egy-egy szezonális terméket, de a felnőtt kollekciókban is megvetette lábát a japán figura. Póló, pizsama, melegítő, vagy sapka, évszaktól és napszaktól függetlenül is velünk, pontosabban rajtunk lehet a cicalány.

Az elektronikai és háztartási cikkek piacán is gyorsan elindult hódító útjára Kitty. Serpenyőt, de ahogy a képünkön is jól látszik, még fejhallgatót és CD-lejátszót is vásárolhatunk, persze az átlagosnál kicsit drágábban.

Ha igazán elvetemült rajongók vagyunk, és van egy jó manikűrösünk, akkor az alábbi körömre építhető kollekcióval is felhívhatjuk magunkra a figyelmet! Nekünk ez már kicsit sok(k), de ha valaki nem tud Hello Kitty nélkül élni, ám legyen!

És ha már semmi sem szent, akkor a toalettet is felvidíthatjuk Kitty-vel! Igaz, ennek nem biztos, hogy minden családtag örülne…

Ajánlott videó

Olvasói sztorik