Élet-Stílus

Öt perc alatt szülte első gyerekét

szülés (születés, újszülött)
szülés (születés, újszülött)

A baba 9 nappal a szülés kiírt időpontja előtt érkezett, villámgyorsan.

A 23 éves Heather Thorpe-ot valószínűleg az összes olyan édesanya irigyli, aki a szülést megelőzően hosszú órákig vajúdik. A fiatal birminghami édesanya ugyanis olyan gyorsan megszülte első gyermekét, hogy még megijedni se maradt ideje. „Az egész nem tartott tovább, mint öt perc és nagyon megnyugtató volt” – mesélte.

Heather, aki szüleivel él, a szülést megelőző éjjel is nyugodtan bújt ágyba, a baba érkezését ugyanis kilenc nappal későbbre jósolták az orvosok. Volt meglepetés, amikor másnap hajnalban Heather egy igen erős fájásra ébredt. Saját bevallása szerint arra sem maradt ideje, hogy elmenjen a villanykapcsolóig, így néhány perc múlva a sötétben szülte meg Jonathont. A fiatal édesanya elárulta azt is, hogy egy percre sem ijedt meg: “Ösztönösen tudtam, hogy mit kell csinálnom, valahogy tudtam, hogy minden rendben lesz.”

A lány szülei minden bizonnyal át is aludták volna az új jövevény érkezését, ha Heather nem sikít fel. Mire a szülők megérkeztek, a kisbaba már világra jött, így nekik csak annyi dolguk maradt, hogy értesítsék a mentőket. Az anyát és újszülöttjét ezután kórházba vitték, ahol megállapították, hogy a szülés valóban villámgyorsan lezajlott, ennek ellenére mindketten teljesen egészségesek.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik