Élet-Stílus

Csizmaimádóknak!

Hölgyeim! Itt a tél! Ideje felkeresni az üzleteket a legmenőbb csizmákért! Útmutatásul szemezgessenek a Győr24 kedvenc darabjaiból!

A barna, hosszú csizma alapdarab, pláne ha megfűszerezzük egy kis szürke, textil betéttel. Mivel egy minimális sarokkal ellátott fazonról van szó, garantáltan kényelmes lesz a hosszabb séták, és a csúszós, latyakos téli túrák idején is.

A klasszikus feketéről sem szabad megfeledkezni. Hiszen azt már tudjuk, hogy a fekete mindenhez passzol, ráadásul a hosszúszárú lábbeliket nadrághoz, szoknyához, cicanadrághoz is hordhatjuk. Ez a csizma azért is szenzációs, mert a vastag cipzár, és a fémhatású díszítés igazán egyedivé varázsolja a cipellőt és viselőjét.

Különleges alkalmakra nem árt, ha egy nőcis csizmát is tartunk a gardróbban. Ezen a fűzős magassarkún biztosan megakad a férfiak szeme, sőt a csajok is irigykedni fognak, ha meglátják rajtad! Viselni és hordani viszont tudni kell!

Ha nem félsz a színektől mindenképpen be kell vállalnod, ezt a kék, velúr varázslatot. Kék kiegészítőkkel tovább turbózhatod a megjelenésed!

A végére hagytuk az egyik kedvencünket: egy fekete bokacsizma, vagány aranyszínű cipzárral és szegecsekkel, de csak úgy finoman, nőiesen! Az idei tél sztárja, randira, vagy bulira tökéletes választás! A magas sarkak ugyanis optikailag nyújtják a lábakat, így bárki szexisnek érezheti magát, mint egy mesebeli Hamupipőke.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik