Élet-Stílus

Ajándéktippek nőknek

ajándék (ajándék, )
ajándék (ajándék, )

Mielőtt bevenné magát a zsúfolásig tömött boltokba, fussa át ezt a kis gyűjteményt.

Az egyik lehető legjobb ajándék egy nőnek, ezért örök kedvenc. Ha nagyon bajban vagyunk, hogy mit vegyünk egy hölgynek, ezzel nem lőhetünk mellé. Szinte alig van olyan nő a világon, aki ne örülne egy minőségi, mutatós ékszernek. Ha nem vagyunk biztosak, hogy az ajándékozott milyen stílusú ékszernek örülne, vagy sokféle van neki, akkor vegyünk egy szemrevaló ékszerdobozt, ami a fésülködőasztal éke lehet.

Kozmetikum

Az ékszerhez hasonlóan ezzel szintén nem lehet hibázni. Sokféle ajándékcsomag található a drogériák polcain, ezek közül bátran választhatunk, csak azt tartsunk szem előtt, hogy számos kozmetikum tartalmaz veszélyes anyagokat, amik a bőrön keresztül a véráramba jutnak. Ezek helyett inkább a natúr-, biokozmetikumokat ajánljuk: ez egy olyan egészséges ajándék, ami hasznos és mindenkinek jól jön. Ha állatbarátok vagyunk, akkor annak is érdemes utánanézni, hogy a kiválasztott kozmetikumot tesztelték-e állatokon. Arra viszont figyeljünk, hogy ránctalanító krémet nem illik senkinek sem ajándékozni.

Ruha

Itt nagyon fontos, hogy tudjuk a méretet és a stílust, ezek hiányában semmiképp se vegyünk ruhadarabot, mert lehet, hogy nem fog őszintén örülni az, akit meglepünk vele. Ha mégis kinéztünk egy tetszetős ruhát, amit mindenféleképpen karácsonyi meglepetésnek szánunk, akkor muszáj lesz trükkös módszerekhez folyamodni, és valahogy kideríteni az illető méretét. Ha már tudjuk a méretet, mehetünk a pénztárhoz, csak a blokkot tegyük el, hogy probléma esetén cserélni tudjuk.

Ha szeretné tudni, illik-e robotgépet adni, kattintson ide.

Forrás:

Ajándéktippek nőknek (Vitaminsziget)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik