Élet-Stílus

Életet mentett a süket és vak tacsi

A kis hős figyelmeztette a családot arra, hogy tűz van.

Könnyen lehet, hogy az Oklahomában élő Katie Crosley és újszülött fia is áldozatul esett volna az otthonukban keletkezett lakástűznek, ha nincs velük True. A háromlábú tacskó, aki idős kora miatt mostanra teljesen vak és süket is, megérezte, hogy egy vasárnap délután rövidzárlat után tűz gyulladt a lakásban.

A hős háromlábú hangos ugatással hívta fel magára a figyelmet, így még időben felverte a délutáni sziesztáját töltő nőt és gyermekét is, akik ki tudtak menekülni az épületből. „Elvesztettük mindenünket, ami hatalmas tragédia, de ha nincs True, akkor az életünkkel fizettünk volna a figyelmetlenségünkért” – mondta a KFOR hírügynökségnek Katie, aki pár éve egy menhelyről fogadta örökbe a kutyát.

Egyébként nem True az egyetlen örökbe fogadott kutya, aki életmentéssel hálálta meg gazdái jóságát: a közelmúltban egy 7 hónapos boxer-masztiff keverék is hőssé vált, amikor ösztönösen megérezte, hogy örökbefogadói mosókonyhájában tűz ütött ki, és azonnal riasztott, noha még csak pár napja élt új családjával.

True történetéről ide kattintva nézhet videót:

 


Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik