Élet-Stílus

A nők a bajszot szégyellik legjobban

tükör (tükör, )
tükör (tükör, )

Bár a férfiak többre értékelik a természetes szépséget, mint a festéket, a nőket ez egyáltalán nem hatja meg.

Legalábbis erre enged következtetni az a frissen készült felmérés, ami arra volt kíváncsi, milyen szépségápolási praktikákkal élnek a nők, hogy nap mint nap csodásak legyenek. Kiderült, hogy a nők annak ellenére sem képesek lemondani a szépségápolási praktikáikról, hogy a férfiak 90%-a a természetes külsejű nőkhöz húz.

Ennek egyik legfőbb oka, hogy a válaszok szerint csupán a nők 30%-a elégedett a „természetes” külsejével. A szőrtelenítési, bőrápolási és egyéb praktikáikat a legnagyobb titokban tartják egymás és olykor még partnerük előtt is. Mint kiderült, a megkérdezett brit nők mindegyikének volt legalább egy olyan trükkje, amit senkivel nem osztott meg.

A válaszok alapján a leginkább szégyellni való dolog a bajusz, csak nagyon kevesen vallják be párjuknak, hogy időről-időre kénytelenek megzabolázni az ajkuk felett elvadult szőrszálakat. De sokan vannak azok is, akik a hónaljuk, vagy épp az intim testrészeik borotválását tartják titokban.

Szerencsére konfliktusok az ilyen jellegű „titkolózásból” ritkán vannak: a férfiak nagy többsége, 87%-a ugyanis egyáltalán nem bánja, hogy ha partnere megtartja magának, mit szöszmötöl a fürdőszobában.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik