Élet-Stílus

Beletört a kezébe a ceruza, az orvos hazaküldte

ceruza (ceruza, )
ceruza (ceruza, )

Két napig, óriási kínok között hagyták azt a 13 éves kisfiút, akinek ceruza tört a kezébe.

Hiába sietett a 13 éves Robbie Appleby-Socket édesanyja fiával azonnal az ügyeletre, ott csak egy újabb időpontot és egy kötést kaptak a gyerek kezére. Az anya állítása szerint még a sebet sem nézték meg. Az orvos azzal küldte haza a gyereket, hogy másnap jöjjön vissza, mert csak akkor tudják megműteni. Műtétre azonban másnap sem került sor: kiderült ugyanis, hogy a kisfiú neve nem szerepel az aznapi listán, mert néhány sürgősebb eset miatt kikerült onnan.

Az édesanya ekkor már teljesen magán kívül volt az aggodalomtól, attól félt, hogy ha még egy nappal tovább a fia kezében marad a legalább 4 centi mélyre fúródott ceruza, elfertőződik. Épp ezért gondolkodás nélkül autóba ült és fiával egy 30 kilométerrel odébb lévő kórházhoz, a Pinderfieldhez hajtott, ahol szinte azonnal megkezdték a gyerek ellátását.

Megműtötték és további két napra benntartották, hogy az antibiotikumos kezelés mellett lássák, hogyan gyógyul a seb. Néhány nap múlva jelentkezett az első kórház is, akik közleményben kértek elnézést a fiútól és családjától az elhalasztott műtét miatt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik