Élet-Stílus

Körömvarázs az ünnepekre

Lassan minden ünnepi díszbe öltözik, így hamarosan körmünket is alkalomhoz illően festhetjük. Íme, néhány ötlet a Győr24-től.

Bár van még pár hetünk, míg valóban elindul a karácsonyi láz, azért nem árt idejében felkészülnünk, hogy gyönyörű körmökkel bonthassuk ki a karácsonyfa alá rejtett ajándékainkat. Ha igazán egyedi mintára vágysz, akkor mindenképpen vedd igénybe egy szakember segítségét, új körmeiddel ugyanis nemcsak a családi vacsorákon, hanem az esti bulikban is hódíthatsz. Legalábbis ezekkel biztosan…

Ehhez a variációhoz nem kell nagy varázslat, ezt otthon is könnyedén elkészítheted magadnak. Fogj egy fekete, vagy sötét alapú lakkot, és miután megszáradt, húzz rá egy speciális, erre a célra használható csillámot. Kisebb és nagyobb konfettis változatú lakkot egyaránt megtalálsz a drogériákban, már 500-1000 forint közötti áron kaphatók.

Nos, ez már kicsit macerásabb, itt már szakavatott kezekre lesz szükséged. Az ügyesebb műkörömépítők azonban könnyen megbirkóznak a feladattal, így egy kicsit te magad is belebújhatsz a mikulás bőrébe.

Ugyancsak a felhőtlen téli hangulatot idézi, ez a hóemberes minta. A szürke csillámú alapfestéknek köszönhetően nőies körmökkel gazdagodhatsz, míg a fehér alak gyermeki bájt kölcsönöz viselőjének. Hát nem édes? Nekünk a kedvencünk!

Végezetül egy újabb otthoni változat. Nem lesz másra szükséges, csak egy kedvenc színre, ami a szürke mellett akár a piros is lehet. Az alapra ragassz ilyen, vagy ehhez hasonló körömmatricát, befejezésként pedig fixáld egy átlátszó rögzítő réteggel. Egyszerű és szép, akárcsak a szeretet ünnepe.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik