Élet-Stílus

Éleződik a verseny a kórházak között

kórház (hordágy, )
kórház (hordágy, )

Az Év Kórháza szavazás állása napról napra változik.

Míg a Házipatika.com a múlt héten arról számolt be, hogy a szavazáson a budapesti intézmények teljesítenek jobban, mostanra ismét változott az állás, és a vidékiek kaptak több szavazatot.

Az Év kórháza szavazás első hullámában taroltak a vidéki kórházak, a múlt hétre azonban beleerősítettek a budapesti intézmények: az első helyen összesítettben a Semmelweis Egyetem ÁOK I. sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikája állt, de három vidéki mellett a szintén budapesti Uzsoki utcai Kórház is bekerült a top 5-be. Jelenleg azonban már egyik intézményt sem látni az élmezőnyben: az első helyen a Szatmár-Beregi Kórház és Gyógyfürdő Egészségügyi Szolgáltató Nonprofit Kft. áll, a második az SE Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinika, a harmadik a komáromi Selye János Kórház, a negyedik a szintén budapesti Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézet, végül az ötödik a szegedi SZTE ÁOK Ortopédiai Klinika.

A 2012. december 16-ig tartó voksoláson Magyarország összes állami vagy önkormányzati tulajdonban lévő kórháza és klinikája várja a támogató szavazatokat. A www.azevkorhaza.hu oldalon több kategóriában – például orvos-szakmai színvonal, környezet, infrastruktúra, szakszemélyzet és ellátás – lehet minősíteni minden fekvőbeteg-intézményt.

Ha szeretné tudni, kik szavazhatnak, kattintson ide.

Forrás: Éleződik a verseny a kórházak között (Házipatika)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik