Élet-Stílus

Szalmával kérte meg barátnője kezét

A 29 éves egyetemista évek óta készült a lánykérésre.

Ha arról a bizonyos kérdésről van szó, nos akkor a nők többsége nem vár különleges mutatványokat: már attól is a hetedik mennyországban vannak, ha a pillanat a klasszikus forgatókönyv szerint zajlik. A párjuk térdre ereszkedik, gyűrűt húz az ujjukra miközben felteszi a nagy kérdést.

Ez a klasszikus jelenet azonban egyáltalán nem tetszett annak a 29 éves leicestershire-i fiatalnak, aki már évek óta tudja, hogy az ő lánykérése bizony különleges lesz. Ross Doswell ugyanis évek óta tervezgette már a lánykérdést, amiben komoly szerepet kapott a csodálatos környezet és jó néhány kiló szalma is.


Forrás: The Daily Mail

A fiatal ugyanis édesapja és testvére segítségével, egy ismerősük telkén, amire tökéletes kilátás nyílik a város főutcájáról gigantikus betűkkel kiírta: „Carly, hozzám jönnél?” Amíg a nagy mű készült, minden erővel próbálta távol tartani választottját az utcától és a kilátástól is.

Végül sikerrel járt és alkotása, amit egyébként még napokkal később is látni lehetett, meghozta a várva várt sikert. A lány igent mondott.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik