Élet-Stílus

A hurrikán sem tudta elsöpörni az esküvőt

esküvő (esküvő, csokor)
esküvő (esküvő, csokor)

Az amerikai szerelmespár a szupervihar érkezése előtt pár órával, New York belvárosában mondta ki a boldogító igent.

Kedves, egyszerű esküvőnek indult: csendes szertartással a polgármesteri hivatalban és egy minden sallangtól mentes vacsorával, amin csak a legszűkebb család vett volna részt. Csakhogy az élet – egész pontosan a szupervihar, Sandy – átírta a forgatókönyvet.

Bár szerették volna, a fiatalok, Catherine Scrivo és Andrew Bakert nem tudták áttenni az időpontot, ugyanis mint kiderült, meghívott vendégeik már mind megvették a jegyüket a közelgő esküvőre. Később kiderült, hogy ezeket a járatokat a vihar miatt törölték, így az örömszülők mindkét oldalról autóval tették meg a hétórás utat New York belvárosáig.

Ezután lemondta az időpontot a szálloda, az étterem, a polgármesteri hivatal, a fodrász és a virágkötő is, a többség ráadásul az esküvőt megelőző éjszaka, így a fiatal menyasszonynak azonnal intézkednie kellett. A szertartást végül nem a polgármesteri hivatalban, hanem a szállodájukhoz legközelebb eső parkban tartották. Catherine haját a szálloda férfifodrásza, a csokrokat pedig a hotel virágkötője készítette el.

“Bár semmi sem úgy alakult, ahogy azt eredetileg elterveztük, mégis életünk egyik legcsodálatosabb pillanata volt, ahogy ott a parkban, a szeretteink körében összekötöttük az életünket. A kitörni készülő vihar és a nagy szél szerencsére akkor már nem húzta keresztül a számításainkat” – mesélte a boldog feleség.

A szertartásról ide kattintva nézhet képeket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik