Élet-Stílus

Hamarosan orron keresztül is érkezhet a gyönyör

orrspray (orrspray, )
orrspray (orrspray, )

A Viagra női változata hamarosan orrspray formájában lesz kapható.

A Tefina nevű csodaszer azoknak a nőknek készült, akik soha, semmilyen körülmények között, vagy csak ritkán képesek szex közben a csúcsra jutni. Ez egyébként a világon többeket érint, mint hinnénk: a felmérések szerint a világ nőinek több mint 30 százaléka szenved anorgazmiában, vagyis akárhogy próbálkozik is, soha nincs orgazmusa.

Az orrspray hatékonyságát a tesztoszteron-tartalmának köszönheti, ez ugyanis amellett, hogy növeli a szexuális vágyat és élénkíti az agy releváns területeit, ráadásul serkenti a nemi szervek irányába haladó vér áramlását is. Ahhoz, hogy a nők elérjék a kívánt hatást, mindössze 2 órával az aktus előtt az orrukba kell spriccelni a szert, ami az ezt követő 6 órában hatékony marad.

A Tefinát egy kanadai gyógyszercég, a Case Western Reserve Egyetem és az ausztrál Monash Egyetem szakemberei közösen fejlesztették ki úgy, hogy pozitív hatásai mellett ne legyen semmilyen mellékhatása.

A szakemberek szerint a termék azért is nagyon fontos, mert az anorgazmiában szenvedő nők jelentős része annak ellenére aktív szexuális életet él, hogy nem képes azt élvezni. Ők azért „áldozzák fel” magukat, hogy fenntartsák a harmóniát a kapcsolatukban, a szernek köszönhetően azonban mostantól ők is élvezhetik majd az együttléteket.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik