Élet-Stílus

Akár egy nap alatt is bevásárolhat karácsonyra

vásárlás-interneten (vásárlás, internet, )
vásárlás-interneten (vásárlás, internet, )

Az Internetes Vásárlás Napját azoknak találták ki, akik nem szeretik az ünnepi vásárlással járó stresszt, tülekedést és cipekedést.

Képzeljünk el egy karácsonyt, amikor hetekkel előre megvannak az ajándékok, és van idő az igazi ünnepi készülődésre, odafigyelni az apróbb részletekre is. Milyen jó lenne! Az életben azonban ez a legritkább esetben szokott így összejönni…

Legalábbis tavaly novemberig így volt. Ekkor került ugyanis megrendezésre az első Internetes Vásárlás Napja, ami lehetőséget adott a szemfüleseknek arra, hogy megoldják a fenti problémát. Az esemény lényege, hogy egyetlen napon több száz, a mozgalomhoz csatlakozó webáruház – a legkisebbektől a legnagyobbakig – olyan akciókkal jelentkezik, amivel máskor nem.

Legyen az százalékos kedvezmény, „egyet fizet, kettőt kap” akció, vagy épp szolgáltatás, ami csak ezen a napon érhető el, az érdeklődők számtalan lehetőség közül válogathatnak.

A kínálat egyébként lefedi szinte a teljes termék- és szolgáltatáspalettát, ami csak kapható az interneten: utazástól a műszaki cikkeken keresztül a gyermekjátékokig. Arról, hogy mik a kedvezmények, a központi weboldalon összegyűjtve tájékozódhat, sőt, különböző szempontok szerint kereshet is közöttük.

A tavalyi sikeres debütálás után idén két újdonsággal készülnek a szervezők: az egyik Kamarás Iván színművész, aki az internetes vásárlás önkéntes nagyköveteként segíti a mozgalom népszerűsítését. A másik pedig, hogy a vásárlók között kisorsolásra kerül majd egy 1 millió forintos főnyeremény és több 100 ezer forintos vásárlási utalvány.

És hogy mikor van a nagy nap? 2012. november 8-án, csütörtökön. Böngészni, keresgélni vagy épp összehasonlítgatni azonban már most is érdemes: kattintson ide.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik