Élet-Stílus

Egészben nyelte le a fogkeféjét

fogmosás (fogmosás)
fogmosás (fogmosás)

A 19 éves lánynak nincs garatreflexe, ezért történhetett meg a baj.

Néha a reggelek egész egyszerűen nem úgy indulnak, ahogy kellene: nem indul az autó, eltűnik a kulcs, elfogyott a kávé. Így lehetett ezzel az a 19 éves egyetemista, aki egy álmos reggelen – balesetből – a fogkeféjét nyelte le.

Bár elsőre hihetetlennek tűnik, hogy valaki minden további nélkül lenyeljen egy egész fogkefét, Georgie Smith-szel nem először történik ilyen, a fiatal lánynak ugyanis nagyon gyenge a garatreflexe, így amikor egy hirtelen mozdulattól a fogkefe elindult lefelé a torkán, már nem volt, mi megállítsa.

Még rosszabb, hogy az orvosai tehetetlenek: mivel a műanyag nem látszik a röntgenen, ezért nem tudják nyomon követni az útját a belekben. Annyit tanácsoltak neki, hogy várjon türelemmel, ha nem jön ki magától mindenképpen menjen vissza hozzájuk.

Nem Georgie Smith egyébként az egyetlen, akivel ilyesmi történt. Az otthoni baleseteket listázó friss statisztika szerint Nagy-Britanniában csak az elmúlt évben 20, fogkeféhez köthető baleset történt. Alig néhány hónapja egy új-zélandi fiatal került kórházba, miután fogmosás közben rohant fel a lépcsőn. A lány hasra esett és az esés miatt lenyelte a fogkeféjét: csak műtéttel tudták megszabadítani tőle.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik