Élet-Stílus

Húzz harisnyát, ha fázol!

Tagadhatatlanul beköszöntött az ősz, de nem mindenáron kell a szoknyákról lemondaniuk a hölgyeknek. A harisnyák a hidegben segítségükre sietnek!

Könnyes szemekkel búcsúztak a gyengébbik nem képviselői a nyártól, és sajnos lassan az ősz is tovaszalad, hiszen a hét elején szinte az egész országot belepte a hó. Ilyenkor tanácsos rétegesen öltözni, főleg azoknak, akiknek kicsit gyengébb az immunrendszerük. A harisnyák igazi kincsek, hiszen amellett, hogy melegítenek a fagyos időkben, divatosak is, így aki bevállalós, az a téli hónapokban is bátran viselhet szoknyát, egy trendi csizmával, hiszen a választott darab majd megvédi a lábszárakat. Persze nadrág alatt is praktikusan elbújhat egy harisnya.

A fekete az örök kedvenc, mert gyakorlatilag minden színt párosíthatunk hozzá. Ráadásul a sötét karcsúsít, így a kicsit vastagabb combbal vagy vádlival rendelkező hölgyek is bátran viselhetik.

A fekete lábbeliket persze lehet egy kis mintával variálni. A Calzedonia idei őszi-téli kollekciójában kedvünkre válogathatunk a pöttyös-csíkos-kockás mintával megbolondított darabokból.

És ha már a csíkosnál tartunk…Az egyhangúságnak búcsút intő nők táborának ajánljuk a színes, egyedi harisnyákat. A színektől nem szabad félni, hiszen a 2012-es trendben mindenképpen ez a nyerő. Lehet sárga, zöld vagy kék, de akár barna is, a lényeg, hogy a hozzá párosított szoknyát, kabátot, pulóvert ízlésesen válogassuk össze. A színekkel a kicsit teltebb hölgyek óvatosan bánjanak, náluk előnytelen lehet a feltűnő árnyalat és hangsúlyos minta.

Ebben a szezonban persze továbbra is előtérbe kerülnek az igazán nőcis harisnyák. Kötött, helyenként hiányosnak tűnő, csipkés csodák, az igazi nő elengedhetetlen kiegészítői közé tartoznak.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik