Élet-Stílus

170 milliót adtak a 20 éves szüzességéért

meztelen (meztelen)
meztelen (meztelen)

A brazil Catarina Migliorini erényét egy valóságshow keretében árverezték el.

Már több mint két éve annak, hogy Catarina úgy döntött, pénzzé teszi a szüzességét. Ekkor látta meg egy ausztrál stábnak a hirdetését, akik kifejezetten szüzeket kerestek filmjük elkészítéséhez. Mint később kiderült, a film valójában egy valóságshow arról, hogyan árverezik el a „szerencsés” lány szüzességét és arról, hogyan éli meg az első szexuális együttlétet.

A lány szüzessége egy online árverés keretében, 780 ezer dollárért (átszámítva 170 millió forintért) talált gazdára. Egy Natsu nevű japán férfi a szerencsés győztes, aki két amerikai és egy indiai riválisát döngölte a földbe pénztárcájával.

Ezután a következő lépés a randi: az ausztrál tévéstáb vállalta, hogy megszervezi a lány kiutaztatását, majd interjút készítenek vele az aktus előtt és után is. A lány partnere természetesen inkognitóban marad és magáról az együttlétről sem készül videó.

A műsort egyébként sokan kritizálják, a többség véleménye az, hogy Catarina alig valamivel jobb, mint egy prostituált. A fiatal lány azonban állítja, a helyzet nem ennyire tragikus, hiszen egyszeri alkalomról van szó. „Attól, mert életedben egyszer csinálsz egy jó képet, még nem vagy igazi fotós” – tette hozzá, majd elmondta, a pénzt jótékony célra szánja. Otthonában, Santa Catarinában szeretne belőle lakóházakat építeni szegény családoknak.

Nincs új a Nap alatt

A szűzhártya tévéműsorban történő elpasszolása egyébként koránt sem számít forradalmi ötletnek. Olyannyira nem, hogy kishazánk médiatörténetében már csaknem egy évtizeddel ezelőtt történt ilyen. A szépemlékű Budapest TV-n Fehér Anettka egy Napsugár nevű leszbikus lány szüzességét tűzte ki egy játék nyereményének. A vetélkedő ifjak annak reményében mérhették össze tudásukat, hogy aki elég ügyes, az élő adásban szabadíthatja meg “ártatlanságától” a lányt. És a győztes végül el is nyerte méltó jutalmát…

Ajánlott videó

Olvasói sztorik