Élet-Stílus

Oroszlánharapás mentette meg a ráktól

oroszlán (oroszlán, )
oroszlán (oroszlán, )

A 30 éves nő önként vállalta, hogy oroszlánokkal dolgozzon. Egy megmentette az életét.

„Mindig is szerettem a nagymacskákat, így amikor jött a lehetőség, hogy Dél-Afrikába utazzak, ahol minden egyes napot oroszlánokkal tölthetek, nos, egy percig sem hezitáltam” – meséli Katie Krivan. Az utazáskor 30 éves nő még csak nem is sejtette, hogy az oroszlánok iránti szenvedélye az életét menti majd meg.

„Pár nappal az érkezésem után történt: bementem az egyik ketrecbe, ahol egy 9 hónapos hímet tartottunk. A fiatal állat megörült, nekem rontott és játékból meg is harapott. Szerencsére nem volt súlyos a seb, de mivel a mellemen harapott meg, ezért óvatosságból minden nap megnéztem a sebet.” És ez volt Katie szerencséje, néhány héttel később ugyanis észrevett egy csomót a mellében, amivel azonnal orvoshoz rohant.

Kiderült, hogy a nőnek mellrákja lett, így az orvosok azonnal megműtötték, hogy eltávolítsák a daganatot, majd néhány hétig kemoterápiás kezelést adtak neki. „Annyira rosszul éreztem magam, hogy még az ágyból sem tudtam kikelni: hánytam, folyton fájt a fejem, az egész testem, csak kevés választott el attól, hogy össze ne omoljak, és még a hajam is kihullott.”

Bár az orvosok Miss Krivant gyógyultnak nyilvánították, ő még mindig aggódik azon, hogy a rákja visszatér majd. „Nagyon is aggaszt, hogy a betegség újra előjöhet, de megpróbálok túllépni a félelmeimen és egyelőre csak örülni annak, hogy még életben vagyok.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik