Élet-Stílus

Mézet a hajra?

méz (méz, )
méz (méz, )

A hajunknak télen is szüksége van a törődésre, hogy egészséges, és fényes legyen. Eláruljuk hogyan.

Nyáron természetes, hogy mindenki sok gondot fordít a hajápolásra, ám erről télen sem szabad elfeledkezni. Míg a nagy meleg és a napsütés károsíthatja a hajunkat, ez a hidegre és a „sapkahordós” hónapokra is érvényes.

Ne felejtsük el azt sem, hogy hamarosan itt vannak az ünnepek, amikor mindannyian szeretnénk a legjobb formánkat hozni. Kezdjük mindezt a hajunk megfelelő ápolásával. Számos természetes anyag létezik, melyekkel egészségessé és széppé varázsolhatjuk a hajunkat.

Csodálatos olívaolaj

Az étkezésben már szinte hétköznapinak nevezhető olívaolaj egyre nagyobb teret hódít a szépségápolásban is. Használata nagyon egyszerű. Hajmosás után kenjünk a problémás, töredezett részre egy kis olívát és akárcsak a pakolásoknál, ezt is hagyjuk 20-25 percig a hajunkon. Ezután langyos vízzel alaposan öblítsük ki. A hajunk ezután fényesebb és egészségesebb lesz. Az olíva kezelést minden második hajmosásnál érdemes elvégezni, és a kívánt hatás nem marad el.

Aranyló méz

A méz jótékony hatásait mindenki ismeri. Ám azt csak kevesen tudják, hogy nem csak belsőleg, de külsőleg is kiválóan alkalmazható. Krémekben már előfordul, de a hajápolásban is a segítségünkre lehet.

Ha szeretné tudni, milyen hatása van a hajra, vagy kíváncsi, hogyan készíthet otthon is egyszerűen hajápolót, kattintson ide.

Forrás:

Mézet a hajra? (Vitaminsziget)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik