Élet-Stílus

Borászlányból fitness-guru

Egészségmegőrző központot nyit a gyógytornász Frittman Éva.

Sokan joggal érzik úgy, hogy jelenlegi életvitelük hosszabb távon nem tartható fenn. Hogy a változtatásban segítsen, a díjazott borairól híres Frittman család sarja, Frittmann Éva a napokban nyit a Dél-Alföldi Regionális Program támogatásával Egészségmegőrző és Életmódjavító Wellness stúdiót Kiskőrösön.

“A Fritti Sport elnevezésű centrumot alapvetően a környék turisztikai kínálatára és vonzerejére alapoztuk. Azaz nem konditeremként gondoltunk rá, hanem turisztikai fejlesztésként. Így a programokat, programcsomagokat ismerve a helyiek lehetőségeit állítottuk össze.  Ez lehet gasztronmiai kínálat, sportturisztikai vagy a helyi termálvízre vonatkozó kínálat. A központ személyre szólóan biztosítja azt a technikai hátteret és szakmai tudást, ami egészségünk megőrzésében vagy éppen javításában segíthet” – magyarázta a célokat a 31 éves gyógytornász, Frittmann Éva.

A konkrétumokat is említve két példát is hozott: a gasztro-wellness csomagot, amely egy három  napos teljes relaxációt és külső-belső kényeztetést nyújtó élmény, a másik pedig egy kimondottan hölgyeknek összeállított beauty-wellness csomag, amely szintén háromnapos intenzív kényeztetést jelent.

Az egészségmegőrző stúdiónak számtalan együttműködő partnere is van : például sminkes, masszőr, vega- étterem, hogy teljes legyen a látogatók kényelme, pihenése, egészséges életmódra tanítása és kényeztetése.

Céljai elérésében természetes a híres, dél-alföldi borász papa is támogatja lányát. Frittmann Éva elmondta: 

“ a  Frittmann borház az egyik együttműködő partnerünk, mind szálláshelyi mind gasztrokínálatban.  A Frittmann márka  előnytelen helyzetből indult és sikerült érvényesülnie.  Bízom benne, hogy az ambíció és a hivatástudat ezúttal is győzni fog. Tudom, hogy az embereknek szükségük van a feltöltődésre, a stressz levezetésére, és engem az tölt el boldogsággal, ha ebben segíthetek. Ez nagyon sok nehézségen átsegített már.”

 

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik