Élet-Stílus

Egy darabka természet a Petőfi Csarnokban

kiskutya (kutya, kölyökkutya, )
kiskutya (kutya, kölyökkutya, )

A hosszú hétvégén a Városligetben igazi családi programmal és népszerű kisállatokkal várják az érdeklődőket.

Október 19-20 között ismét megrendezik az országos kisállat- és növényvásárt a városligeti Petőfi Csarnokban. A két évtizedes múltra visszatekintő rendezvény töretlen népszerűségnek örvend és most, a hosszú hétvégén is kiváló programlehetőségnek ígérkezik kicsiknek és nagyoknak egyaránt.


Szerető gazdira várnak

A leendő gazdikat kutyák, macskák és a többi népszerű kisállat: nyulak, tengerimalacok, görények, rágcsálók, díszmadarak, hüllők, pókok és törpe malacok várják. A szervezők nagy figyelmet szentelnek az elhagyott, elárvult állatoknak is: remélik, hogy a kiállítás remek alkalom arra, hogy a menhelyek és alapítványok magára maradt négylábúi szerető családra találjanak.

Azoknak se kell elszomorodniuk, akik az állatok helyett inkább növényekben gyönyörködnének: a kisállatok mellett gyönyörű és ritka kaktuszok, virágok, cserjék és egzotikus növények is színesítik a kínálatot. A rendezvény ideje alatt ingyenes állatorvosi tanácsadással várják az új és a már gyakorló gazdikat, valamint az állattartáshoz szükséges eszközök a helyszínen kedvezményesen meg is vásárolhatók.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik