Élet-Stílus

Kilenchetes babát mentett egy kutya

babakéz (babakéz)
babakéz (babakéz)

Ha Duke nem ébreszti fel a szülőket, a kislány valószínűleg meghalt volna.

A Portlandban élő család számára Duke igazi hős. Az amúgy nyugodt természetű, idős keverék kutya, akit a Brousseau-család hat éve fogadott örökbe, szokatlan viselkedésével a közelmúltban életet mentett – írja az Orlando Sentinel nevű újság.


Hatodik érzéke életet mentett – Forrás: The Huffington Post

Duke a család legfiatalabb tagjának, a mindössze 9 hetes Harpernek mentette meg az életét, amikor valahogy megérezte, hogy a kislánnyal baj van. Mivel a szülők ekkor már aludtak, a kutya bement a szobájukba és az ágyra pattanva folyamatosan rázta magát. Mivel kedvencük még sose csinált hasonlót, a Brousseau-házaspár azonnal tudta, hogy valami baj van.

Azonnal körbenéztek a lakásban, és benéztek a babaszobába is, ahol kiderült, hogy a kicsi Harper légzése leállt. A szülők azonnal értesítették a mentőket, akik újra tudták éleszteni a babát, ezzel megmentették az életét. „Ha nincs Duke, valószínűleg nyugodtan átalusszuk az éjszakát és észre sem vesszük, hogy Harperrel valami baj van” – meséli a megkönnyebbült édesanya, aki azt is hozzátette, hogy óvatosságból azért már beszerelték a babafigyelőt a kislány szobájába.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik