Élet-Stílus

39 centisre vékonyította a derekát

nerina orton (nerina orton)
nerina orton (nerina orton)

A brit egyetemista az alakja kedvéért szinte egész nap fűzőben mászkál.

A 22 éves Nerina Orton, akinek dereka mindössze 15,7 inch, átszámolva 39 centi, fűzőben alszik és csupán zuhanyzáshoz veszi le kedvenc ruhadarabját. Furcsa megszállottsága 14 évesen kezdődött, mint mesélte, ekkor vásárolta az első fűzőjét, azért, hogy saját bevallása szerint pufi alakját átformálhassa.

Mindez olyan jól sikerült, hogy az azóta eltelt 9 évben a lány dereka rekordméretűre keskenyedett: Nagy-Britanniában, sőt egész Európában övé a legvékonyabb derék, és a világrekordtól is csupán 2,54 centi választja el.

Mindez persze áldozatokkal jár: Nerinának évente szigorú orvosi ellenőrzéseken kell átesnie. Ilyenkor az orvosai azt vizsgálják, nem sérül-e a lány gerince a naponta 23 órán keresztül tartó kínzás miatt. De nem a lány gerince az egyetlen, ami megsínyli az állandó sanyargatást: ahogy Nerina elmeséli, évente 2-szer röntgenezik a belső szerveit és a bordáit is, amik a fűzőviseléstől elmozdultak a helyükről.

Bár a lány állítja, semmilyen betegsége nincs amiatt, amit csinál, a barátja komolyan aggódik az egészségéért. „Attól tart, hogy egyszer olyan szorosra húzom a fűzőm, hogy kettévágja valamelyik belső szervem” – meséli.

Nerináról itt nézhet képeket.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik