Élet-Stílus

Falhoz ragasztotta kislánya kezét

gyermekkéz (gyerekkéz, kéz, )
gyermekkéz (gyerekkéz, kéz, )

A dallasi anya életfogytig tartó börtönbüntetést kaphat, amiért bántalmazta gyermekét.

A kegyetlen nőt, Elizabeth Escalonát azután vették őrizetbe, hogy pillanatragasztóval a falhoz ragasztotta 2 éves lánya kezét, majd ezután rugdosni és ütni-verni kezdte Jocelynt, akinek olyan súlyosan sérült az agya, hogy két hétre kómába esett. A Dallasban élő 23 éves nőnél, vallomása szerint azért pattant el a cérna, mert kislánya képtelen volt szobatisztaságot tanulni.

Az ügyben az amerikai hatóságok hétfőn tartották meg az első bírósági meghallgatásokat, melyen részt vett a nő édesanyja és az a rendőrnő is, aki az eset után először kihallgatta. Abel Lopez a bíróságon bemutatta a helyszínen talált ragasztót, és elmondta, a vádlott egyáltalán nem kérdezett a kislánya hogyléte felől: ő mondta el neki azt is, hogy kórházban van.

Elizabeth édesanyja, Ofélia, aki jelenleg lánya öt gyermekét neveli, elmondta, amikor lánya azon a borzalmas estén felhívta, rettentően zavartnak tűnt. Miután megérkeztek és a lánya ajtót nyitott, alig ismerte meg. „Még mindig itt van előttem az arca… Olyan volt, mintha nem is ő lett volna” – mondta vallomásában a könnyeivel küszködve.

Ha az eljárás végén az anyát a bíróság is bűnösnek találja majd, életfogytig tartó börtönbüntetést kaphat a bántalmazásért.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik