Élet-Stílus

Harcos kedvű amazonok lepték el Budát

Hosszú órákig bírta a kiképzést a fitnessre éhesj tömeg.

Vasárnap dobogó edzőcipőktől és csattogó tenyerektől volt hangos a Millenáris Park, ahol idén másodszor rendezték meg a FitBalance egészség és fitness fesztivált. A látogatók a reggeli borús idő ellenére nem maradtak el, sőt, derekasan állták az első, ruhatárnak nevezett próbatételt, ahol már a rendezvény kezdetekor idegtépő méreteket öltött a sor.

Lendületből, érdeklődésből egyik színpadon sem volt hiány, olyan népszerű presenterek mozgatták át a résztvevőket, mint Czanik Balázs, a Schobert-házaspár, Tatarek Rezső, Katus Attila, vagy éppen a Lencsés Rita-Borsodi Balázs páros.

A közönség – ahogy az már ilyenkor lenni szokott – „megízlelhette”, kipróbálhatta a fitness-ipar legújabb vívmányait, pukkadásig kóstolhatta magát a kiállítók által kínált reformfalatokkal, és aki akart, különféle szűrések segítségével arra is választ kaphatott, hogy szolgál a kedves egészsége.

A szervezők elmondásuk szerint ezúttal is arra törekedtek, hogy a szakmai programokon túl, az aerobik és fitness órák mellett olyan programokat kínáljanak a látogatóknak, amelyek szorosan kapcsolódnak az egészséges életmódhoz, és gyakorlati tanáccsal, prevenciós tevékenységekkel valamint szűrőprogramokkal látják el az érdeklődőket.

A misszió szemlátomást sikerült, a harci kedv az utolsó órákon is kitartott még.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik