Élet-Stílus

A Facebook-főnök minden nap ugyanazt veszi fel

mark zuckerberg (mark zuckerberg, )
mark zuckerberg (mark zuckerberg, )

Mark Zuckerberg ráadásul még büszke is arra, hogy csak egy fiókja van.

A világ legnagyobb közösségioldal-alapítójának öltözködését azóta kritizálják, mióta Mark Zuckerberg először interjút adott. Természetesen akkor is a maga slampos módján jelent meg: pólóingben, farmerben és sportcipőben. Nem csoda, hogy két éve a legrosszabbul öltözött hírességek közé választották.

Zuckerberg az éles kritikák ellenére sem változtatott semmit öltözködésén, sőt egy friss interjújában elmondta, teljesen hidegen hagyja, hogy mások mit gondolnak az öltözködéséről. Még azt is elárulta, hogy minden nap ugyanolyan stílusú pólót húz. „Igen, mondhatjuk, hogy minden egyes nap ugyanazt veszem fel, szó szerint. Ha látná az egy szem ruhásfiókomat, akkor nem kételkedne: körülbelül 20 darab van benne ebből a szürke pólóból.”

A divatban jártas szakemberek azonban nem ilyen lelkesek, ha a Facebook-vezér öltözködése a téma. Szerintük a slampos megjelenése nem magabiztosságot sugall, sokkal inkább éretlenséget, ami szerintük bizonyítja Zuckerberg alkalmatlanságát – idézi egyiküket a CNN.

Egyébként nem Zuckerberg az egyetlen olyan befolyásos férfi, aki vajmi keveset foglalkozik a divattal: Steve Jobs és Albert Einstein sem feltűnő szettjeiről volt híres, sőt, még Barack Obama is utalt rá, hogy igyekszik hasonló öltözéket választani (kék, vagy szürke öltönyt) minden nap. Elmondása szerint azért, mert a döntéshozó-képességére komolyabb területeken van szükség.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik