Élet-Stílus

Lepje meg munkatársait valódi élményekkel (X)

munkahely (munkahely)
munkahely (munkahely)

Ki mondta, hogy a csapatépítésnek mindenképpen unalmasnak kell lennie? Mutatunk néhány helyszínt, ahol nem csak a kapcsolatokat fűzetik szorosabbra, de ráadásként igazi élményekkel gazdagodhatnak.

Konferenciák, csapatépítés, tréningek Sárváron! – Harmónia Termál Hotel

Közvetlenül a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő szomszédságában található a 2012-ben kibővített és felújított szálloda. A hely – adottságainak köszönhetően – kiválóan alkalmas kisebb-nagyobb létszámú vállalati programok megrendezéséhez, megfelelő helyszín továbbképzésekhez, céges összejövetelekhez, évzáró- és karácsonyi partyknak.

A hotel 32 új, vagy felújított, légkondicionálóval, fürdővel, tévével és hűtőszekrénnyel felszerelt szobájában 70 fő kényelmes elhelyezése biztosított. Az épület egész területén ingyenes Wi-Fi elérést biztosítunk, a vendégeink emellett használhatják a szálloda wellness-részlegét is, ahol házon belül vehetik igénybe a szálloda masszázs, kozmetika, fodrász és pedikűr-manikűr szolgáltatásait.

A hotelben mindezek mellett egy az előadásokhoz szükséges technikával felszerelt, 80 fős konferenciaterem is található.A rendezvények ideje alatt teljes ellátást biztosítunk, kávészüneten keresztül a zenés vacsoráig!

„Többre vagy képes, mint gondolnád” – Csapatépítés földön, víz(b)en és a Sárvári Kalandpark lombjai alatt!

Sárvár, mint fürdőváros vált népszerűvé, de a folyamatos fejlesztések eredményeképp olyan komplex városrész alakult ki, ahol a cégek, vállalatok több napon keresztül tudnak aktívan programot biztosítani az alkalmazottaiknak!   Földön, víz(b)en, levegőben, extrém helyszínen!

A teljesség igénye nélkül néhány lehetőséget kínálunk, a szakképzett trénerekkel megvalósítható tréningekből:

1. Evezés a Rábán – kiscsoportos kooperációs tréning

A Rába folyó magyarországi középső szakaszán (Sárvár- Nick) biztonságban levezetett fél napos program keretében, 2-3 fős kenukban kínálunk csapatépítő programot.

2. Kalandparki csapatépítő kihívás – outdoor tréning

2012 –ben, a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő szomszédságában megnyílt Sárvári kalandpark, amelyben 6 állásos tréningkert várja a cégeket.

3. Vizes csapatépítő vetélkedő

A Sárvári Gyógy-és Wellnessfürdő uszodájában lebonyolítható vetélkedő, sorverseny kitűnő szórakozás. Ez a program nem egy „úszóverseny”, hanem egy élményprogram vízbiztonsággal rendelkező játékos felnőtteknek.

Ha felkeltettük érdeklődését, kérje cégére szabott egyedi ajánlatunkat! Bővebb információt, ide kattintva talál.

Elérhetőségek:

Thermal Hotel Pelikán *** – Sárvár
Cím: 9600 Sárvár, Rákóczi u. 46/a.
Tel: +36-95/324-444
Mobil: +36-70/389-3408
Fax: +36-95/320-656
E-mail:  info@thermalhotelpelikan.hu
Web: harmoniahotel.hu

Shiraz Csoport – Az élményhotelek szakértője

Ha konferencia vagy csapatépítés, Eger és környékénél jobb helyszínt nem könnyű találni. A város látnivalói, pezsgő élete, Eger környékének gazdag természeti környezete és kitűnő infrastruktúrája méltán tette céges rendezvények kedvelt célpontjává.

Mi két különleges, tematikus szállodával és számtalan színes programmal szeretnénk hozzájárulni ahhoz, hogy emlékezetes csapatépítő tréningeknek, meetingeknek, konferenciának adhasson helyszínt az Eger városát övező izgalmas környezet.

1. Bambara Hotel**** superior – Afrika varázsa a Bükk kapujában

A szálloda Eger mellett, Felsőtárkányban Nyugat-Afrika hangulatát ötvözi Európa kényelmével. A különleges afrikai stílusban épült szálloda a Bükk kapujában, 66 szobával, 300 főre alkalmas konferencia központtal, saját ősfás parkkal és 1000 m2-es wellness-térrel várja vendégeit.

Partnereinkkel indoor és outdoor programokat kínálunk baráti társaságok, céges ügyfeleink számára. Próbálják ki bátorságukat, kitartásukat és csapatukat sejtelmes, izgalmas, megannyi titkot és kihívást rejtő programokban. A csapatoknak a “túléléshez” meg kell találniuk a kivezető utat, miközben különleges rejtélyeket oldanak meg. Mindeközben bízniuk kell egymásban és harcolniuk a közös célért.

Ezekkel a különleges, extrém – élmény- és csapatépítő – programjainkkal nem csupán színessé tesszük a monoton hétköznapot, hanem izgalmat, újdonságot és energiát csempészünk bele: igazi élményeket, melyek maradandósága és valódisága váltja ki az örömöt, mely boldoggá tesz.

Még több információt talál, a szálloda Facebook-oldalán.

2. A Mesés Shiraz – Az 1001 éjszaka szállodája Egerszalókon

A szálloda kiváló adottságokkal rendelkezik céges tréningek és rendezvények helyszíneként. 10 és 140 fő között a legalkalmasabb különtermet tudjuk biztosítani, korszerű technikai háttérrel, mindezt varázslatosan egyedi hangulatban. Speciális elképzeléseit is sikerrel váltjuk valóra, néhány órán belül egyedi igényeinek megfelelő ajánlattal szolgálunk.Várja csapatát az 1001 éjszaka szállodája Egerszalókon!

Érezze Nyugat-Afrika hangulatát vagy az 1001 éjszaka világát, anélkül, hogy repülőre kellene szállnia, Egertől néhány kilométernyire.

Még több információt talál a szálloda Facebook-oldalán.

Jöjjön el egy élményre hozzánk!

 

Hamisítatlan falusi környezet és hangulat – a Hajdúszoboszló melletti Silver Majorban


Hajdúszoboszlótól 7 kilométerre közvetlenül a 4-es számú főút mellett, a Kabai útfélen, a 194-es km kőnél 30 szobával, 240 fő befogadására alkalmas csárdával, falumúzeummal, szabadtéri termál és strandmedencével várja mindazokat, akik a rohanó városi élet forgatagából kívánnak kilépni a csend és a nyugalom világába. A medencék- melyekhez száraz díszburkolat vezet – mintegy 150 méterre találhatóak a szállástól. Megközelíthetőek autóval és gyalogosan is. Nádtetős épületeink, őshonos állataink, valamint kiállított muzeális használati tárgyaink mind a korhű tanyasi világ apró részleteibe engednek betekintést a pihenni vágyók számára. Engedjen a természet csábításának, pihenjen nálunk.

A helyszín ideális céges rendezvények, csapatépítő tréningek, családi összejövetelek, lakodalmak lebonyolítására. A csapatépítő tréning létszámtól függetlenül megrendezhető (200-250 fő-ig). A szállás és étkezés tekintetében kérjen személyre szabott ajánlatot. A tanyamúzeum és az állatok megtekintése idegenvezető segítségével történik.

Versenyszámok:

– zsákbanfutás bójákkal kijelölt helyen
– célbadobás patkóval
– „horgászat” a halastavon (csapatonként 2-2 fő kenuval pingponglabdákat halászik a tavon horgászszákkal.)
– köcsögverés (karikással)
– talicskatolás (szlalompályán, vasvillás utassal)
– fogathajtás (kettesfogat hajtás kísérővel időre, kijelölt pályán)
– szénaboglya rakás ( a szénaboglyát „a” pontból „b” pontba telepítik időre)
– traktorvezetés

Szobák:

– 14 db kétágyas melyből 6 hagyományos bútorokkal berendezett.

– 14 db teakonyhás szoba

– 2 db családi apartman

4 csillagos minősítésnek megfelelő, magyar és nemzetközi csatornákkal rendelkező televíziókkal, klímával, padló- és elektromos fűtéssel fölszerelt szobákkal várjuk kedves Vendégeinket. Fürdőszobáink meleg termálvízzel és bidés WC-vel vannak ellátva. Wireless Internet elérhető a Silver Majorban.

Strand:

A Silver Major saját szabadtéri termálvizes, úszó,-és gyermekmedencével, napozóágyakkal rendelkezik.

Fakultatív programok: horgászat, sétakocsikázás, lovaglás

További információkat talál, ha ide kattint.

 

Geréby Kúria – a csapatépítő rendezvények specialistája

Elbűvölő természeti környezetben, ligetek között, ahol a csendet csak a madárcsicsergés töri meg, várja Önt egy élmény.

A Budapesttől autóval félórányira fekvő Geréby Kúria ugyanis több mint pusztán rendezvényhelyszín. Amellett, hogy szállodánk elegáns, jól megközelíthető és kitűnő a konyhája, számos olyan tulajdonsággal rendelkezik, melyek egyedivé, különlegessé, és rendezvények számára vonzóvá teszik.

A 3*Superior Geréby Kúria Hotel és Lovasudvar 58 különböző típusú szobájában és lakosztályában 130 fő elhelyezését tudjuk biztosítani. 14 különböző méretű rendezvénytermünk ideális körülményeket biztosít távol a stressztől és zajtól, bármely céges rendezvény számára, akár 450 főig.

Lovasudvarunk kitűnő kikapcsolódási és szórakozási lehetőségeket kínál. Látványos, alföldi lovasbemutatónk kiváló élményprogramja lehet konferenciáknak, csapatépítő tréningeknek és partnertalálkozóknak. Akik még több aktivitásra vágynak, azok számára ajánljuk pusztaolimpiánkat. Ez egy játékos, humoros vetélkedő, melyben a vendégek csapatokat alkotva, animátorunk irányítása alatt különböző ügyességi feladatokban mérik össze tudásukat, mint pl.: patkódobás bográcsba, üvegverés ostorral, ostorcsattintás, tűkeresés a szénakazalban, csacsi póló, csikósruhába beöltözés, fogathajtás, ló-totó. A jó hangulat garantált!

Ha extrém outdoor élményt keres, a szállodát övező 50 hektárnyi szabad területen a régióban egyedülálló extrém és szórakoztató outdoor programokat kínálunk tréningpartnerünk, a TeamSpirit szervezésében. Drótkötélpálya, freefall, 3D-lebegés, kőhajító ostromgép – csak néhány a látványelemek közül. A programok bármely konferenciacsomagunk kiegészítéseként rendelhetők.

A kulináris élményeket séfünk, Zala András mesterszakács garantálja. Ha csapatépítő rendezvényét is a gasztronómia köré szeretné szervezni, ideális program lehet egy bográcsos főzőverseny, melynek eredményét szakácsaink bírálják el, de igény szerint be is segítenek.

A munka utáni lazításra kiválóan alkalmas a wellness-részlegünk, az esti szórakozáshoz pedig számtalan lehetőséggel szolgálunk. Az élményt szakembereink szívből jövő vendégszeretete és rugalmassága teszi teljessé.

A kétszeres Aranycsillag- és egyszeres Aranynap-díjas Geréby Kúria adottságainak és rendezvényekben szerzett tapasztalatának köszönhetően természetesen a fentieken kívül bármely csapatépítő tréningre tud megfelelő és költséghatékony megoldást kínálni.

Bővebb információkért, valamint ajánlatkéréssel kapcsolatban keressék Csabai Renáta rendezvényértékesítőt, valamint Bárdy Zoltán értékesítési vezetőt, vagy kattintson ide.

További információk a Geréby Kúria honlapján, illetve Facebook-oldalán.

Rendezvények ideális helyszíne – Oxigén Hotel & ZEN Spa Noszvaj


A Bükk-hegység lábánál fekvő Noszvaj az ország legjobb levegőjű települése, ahol egy ősfás park festői környezetében épült az Oxigén Hotel**** & ZEN Spa. A vadregényes táj, a tiszta levegő, valamint a természetesség és az egészségmegőrzés jegyében kialakított szolgáltatások a kikapcsolódás széles tárházát nyújtják.

A ritka virágokkal és cserjékkel díszített 3,5 hektáros ősfás parkkal, az angol vidéki stílust idéző ötven szobával, elegáns különtermekkel és a természetes feltöltődést nyújtó közösségi terekkel rendelkező négycsillagos wellness hotel a csapatépítő tréningek ideális helyszíne.

A szálloda legmodernebb technikai eszközökkel felszerelt különterme a 200 nm-es Galassy terem hangszigetelt mobil falakkal három kisebb részre osztható. A terem előtti Foyer pedig kávészünetek és állófogadások ideális helyszíne lehet. Az étterem szintjén található a 40 nm-es Porcelán terem, mely kisebb rendezvények megtartására alkalmas vagy szekcióteremként használható.

A hotel Business Centerében fénymásolásra, számítógép használatra, internet hozzáférésre, szkennelésre és telefonálásra is lehetőség van.

A szálloda felkészült munkatársai szívesen segítenek előkészíteni a rendezvényeket a különtermek és szobák foglalásától a kávészünet időpontok és menük egyeztetéséig.

A meetingek, tréningek kiegészítéseként pedig különböző csapatépítő programok választhatók, hiszen bizonyított tény, hogy a csapatmunka nagyban szerepet játszik egy cég sikerességének fokozásában. Egy vállalat számára sokat jelenthet a munkatársak szaktudása, felkészültsége, azonban a hatékonyság megsokszorozódik, ha az egyes emberek a csapatépítés folyamatában csapattá érnek, és egymást segítve, kreatív hangulatban tevékenykednek a cég sikerének érdekében. Ehhez járul hozzá a csapatépítő tréning. Az Oxigén Hotelben, a körülötte leterülő ősfás 3,5 hektáros parkban vagy a szomszédos ősi pincében sokféle, izgalmas élményt nyújtó programlehetőség kínálkozik, mint például: kincsvadászat, kalandpark, stratégiai játékok, éjszakai számháború, buli-szüret, stb. Ezek megszervezésében is szívesen segít a szálloda.

További információk a szálloda honlapján és Facebook-oldalán.

 


Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik