Élet-Stílus

Eljött a sálak ideje

Bár még javában tombol az indián nyár, azért az esték már hűvösek, úgyhogy nem árt körbenéznünk, mit is tartogat nekünk az idei sál trend.

A nátha a megfázás könnyen megtalál ezekben a csalós időszakokban, hiszen bár a Nap még ki-ki süt, ereje már nincs sok. Ilyenkor hajlamosak vagyunk alulöltözni, pedig egy kiskabát, vagy egy vastagabb pulóver nem árt ha kéznél van. Hogy a sálakról már ne is beszéljünk, ezek a ruhadarabok ugyanis nemcsak védik a nyakunkat a hidegtől, hanem öltöztetnek is. Kiegészítőnek is tökéletesek.

Kora ősszel a lengébb, vékonyabb portékák is elegendőek, az viszont nem baj, ha hosszabb a kivitel, hiszen annál mutatósabb, egy jó színválasztás esetén pedig arcunkat is hangsúlyosabbá teszi.

A tigris, a leopárd minta ebben a szezonban is vezeti a kedvencek toplistáját. Egy világos barna, vagy bézs kabát mellett is kiváló dekor, de ha fekete dzsekivel párosítjuk, akkor is jól választunk!

Hasonló a helyzet a klasszikus kockás nyakbavalókkal. Alighanem már mindenki találkozott ezzel a mintával. Bár a színek párosítása miatt kicsit kötött, mégis nagyon szeretjük.

A halálfej nem mindenkihez passzol. Ehhez ugyanis kell egy kis extravagancia, egy dögös, belevaló stílus. Nos, a román popcsillag, Inna éppen ilyen, a szexi énekesnő nem fél feszegetni a határokat, de valljuk be, ez jól is áll neki!

Térjünk rá, a már kicsit melegebb darabokra. Hiszen rohamtempóban érkezik a lehűlés, észre sem vesszük és már a mínuszoknál fog tartósan állomásozni a hőmérő higanyszála. Ilyenkor pedig a kötött sálak elengedhetetlenek.

Kötöttből is széles a választék, ezért shoppingoláskor mindig azt kell szem előtt tartani, hogy a nyakmelegítőnk passzoljon a téli kabátunkhoz, a sapkánkhoz és a kesztyűnkhöz, hiszen azt már a divat kapcsán megtanultuk, hogy a kevesebb az néha több.

Persze a színek, minták nemegyszer rabul ejthetik a női szívet, és akkor nincs menekvés, még az is lehet, hogy az idei szezonra több sálat fogunk beszerezni. Csak győzzünk magyarázkodni párunknak…

fotók: Fashion is my drug

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik