Élet-Stílus

Kimentette kutyáját a krokodil szájából

aligátor (aligátor, )
aligátor (aligátor, )

A 66 éves orlandói férfi nem gondolkozott, csak ugrott, amikor egy krokodil elkapta a legjobb barátját.

Steve Gustafson, a nyugdíjas cégjogász épp az otthonának hátsó kertjében olvasgatott, és figyelte ahogy 9 éves terrierje, Bounce a közelben lévő tó partján szaglászik. Miután ismét elmerült a könyvben, hirtelen Bounce nyüszítésére kapta fel a fejét, ezt követően pedig meglátta azt a több mint két méteres krokodilt is, ami elkapta kutyáját.

A 66 éves férfi saját bevallása szerint egy percig sem gondolkozott, azon, hogy segít-e, csak az járt a fejében, hogy ha nem tesz valamit, legjobb barátja minden bizonnyal meghal. Épp ezért úgy, mintha szaltót készülne ugrani egy medencébe, nekifutott, és a krokodil hátára huppant. A hüllő persze nem adta küzdelem nélkül zsákmányát, a férfinek többször is, jó erősen bele kellett ütnie, hogy elengedje a kutyát.

A meglepett állat szerencsére Gustafson megérkezése után azzal lett elfoglalva, hogy lerázza magáról a férfit, ezért elengedte Bounce-ot. Amikor ezt meglátta a nyugdíjas férfi a kutyával együtt a partra vetette magát. A kalandot szerencsére mindketten megúszták néhány öltéssel, és pár kisebb vágással.

Gustafson természetesen bejelentést tett az orlandói vadőrségnél, akik néhány nappal később megölték az ólálkodó hüllőt, és elmondták azt is, hogy a Gustafsonékkal történtek nem számítanak ritkaságnak. Ennek ellenére senkit sem biztatnak arra, hogy szembeszálljon egy krokodillal: a hüllők ugyanis nagyon gyorsak, a fogaik és a harapásuk pedig halálos lehet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik