Élet-Stílus

Magyarországra jön a „mindenhol házasodó” pár

esküvői torta (esküvői torta)
esküvői torta (esküvői torta)

Honduras, Mexikó és Hawaii után Magyarországra is ellátogat majd Alex és Lisa, hogy kimondják a boldogító igent.

A párocska nagy kalandja közös blogjuk szerint 2000-ben kezdődött. Lisa akkor találkozott először Alex-szel és ahogy írja, azonnal tudta, hogy mostantól más lesz az élete. Bár úgy passzoltak egymáshoz, mint a borsó, meg a héja, a fiatalok először csak barátok voltak, ezután jöttek össze, hogy ezt követően 5 évre szétváljanak az útjaik.

5 év, néhány borzasztó és vad kapcsolat után, Alex és Lisa újra egymásba botlott és ekkor már nem hibáztak: tudták, hogy egymásnak vannak teremtve, ezért azon túl, hogy összeköltöztek, tervezni kezdtek. Méghozzá egy – szó szerint – világra szóló kalandot, amiről 2000 óta álmodoznak.


Fotó: Louis Chiang Chang

Miután sikerült eladniuk Alex vállalkozását, a közös házukat és minden értéküket, amit a 30 év alatt külön-külön összegyűjtöttek, és Lisa felmondott, neki is vághattak a kalandnak, a házasságnak. Méghozzá a világ szinte minden pontján.

A páros így jutott el Mexikóba, Hondurasra, Kanadába és Nagy-Britanniába, hogy csak néhányat említsünk az eddig 30 állomásból, ahol mindig a helyi hagyományoknak megfelelő esküvőn vesznek részt. Jönnek Magyarországra is, ahol az első információk szerint klasszikus népviseletben vagy modern kalocsai mintás ruhában mondják majd ki a boldogító igent.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik