Élet-Stílus

Lecsukták, mert nem törölte a Facebook-oldalát

facebook (facebook)
facebook (facebook)

A Kentuckyban élő nő kálváriája akkor kezdődött, amikor részegen nekiment egy másik autónak.

Az ittas Paula Asher azon a bizonyos napon egy négy tinédzsert szállító autóval ütközött. A nőt saját bevallása szerint sokkolta a baleset, azt sem tudta, mit tesz, ezért hagyta el azonnal a helyszínt. Még a rendőrök kiérkezését sem várta meg. Szerencsére a baleset másik négy résztvevője sem sérült, így a nőnek később az ittas vezetés miatt kellett a bíróság elé állnia. Először.

A történet ugyanis itt még nem ér véget. Az első ítélet után nem sokkal Paulának újra meg kellett jelennie a bíróságon, ezúttal már nem a baleset, hanem a Facebook-oldala miatt. A nő közvetlenül a baleset után posztolt az oldalára, értesítette az ismerőseit, hogy ittasan balesetet okozott, és elkövette azt a hibát, hogy az állapota végére odabiggyesztette a “lol” szócskát. (A lol a laughing out loud kifejezés rövidítése, ami magyarul annyit tesz, hogy hangosan nevet.)

A bíróság úgy ítélte meg Paula kiírását, hogy az viccet csinál a történtekből, épp ezért kötelezték a nőt, hogy azonnal távolítsa el az oldalát. Csakhogy Paula nem akarta egy bejegyzés miatt az egész regisztrációját törölni, ezért újra bíróság elé állt, ahol hiába bizonygatta, hogy csak ironikus volt, nem győzte meg a bírót, így a nőt további két nap börtönre ítélték.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik