Élet-Stílus

Ázunk, fázunk, de van kabátunk!

Ha beköszönt a rossz idő, nem árt, ha elővesszük trendi, őszi kabátkánkat. Még nincs? Akkor ideje beszerezni…

Gyorsan elszállt a nyár, a Napnak már nincs igazán ereje, és este is gyorsabban lenyugszik a fényes égitest. Ez pedig egyet jelent azzal, hogy a levegő is jóval hűvösebb, a reggelek csípősek, az esték egy falatnyi pólóban már didergősek. Az örök kedvenc a farmerkabát mellett, a hosszabb fazonú ballonkabátok ebben a szezonban újra stílust teremtenek, márcsak azért is, mert rengeteg variációjával találkozhatunk az üzletekben.

A klasszikus fekete, minden öltözékhez passzol, a különböző színű, gombokkal díszített darabok pedig hangsúlyossá teszik az egyszerű portékákat is. A már-már egybe szabott ruhára is hasonlító kabátok igazán nőcisek, de azért nem árt, ha aláöltözünk!

Ugyancsak az egyik kedvencünk ez a barackszínű trencskó, melynek elengedhetetlen kelléke az öv. Egy sállal tovább turbózhatjuk megjelenésünket, de ez a kabát önmagában is mutatós, és szoknyához, csőnadrághoz, vagy egy laza őszi rucihoz is passzol.

Aki a dögöset szereti, rossz ember nem lehet. A szegecsek már nemcsak a rövid bőrdzsekiknél kapnak főszerepet, hanem a félhosszú kabátoknál is, melyet – és ezzel nem árulunk el nagy titkot – a sztárok is nagyon szeretnek.

A végére két igazán csajos darabot hagytunk. Kétsoros gombolásukkal, egyszerű szabásvonalaikkal ez a képen látható barna és fehér kabát senkit nem hagy hidegen, talán éppen ezért imádjuk őket, ilyenkor ősszel!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik