Élet-Stílus

Árva és sérült kutyákon segíthetünk

kutyus (kutya, )
kutyus (kutya, )

Egy jótékonysági koncert keretében bárki segíthet a sorsukra hagyott állatokon.

Budapesten évente több mint 3000 kóbor, vagy tulajdonosa által leadott kutya várja új, szerető gazdáját a menhelyeken. Az állatok egy része sérült, vagy olyan „ottfelejtett” állat, akiknek a gyógyuláshoz szükséges orvosi költségét a korábbi tulajdonos nem tudja, vagy nem akarja vállalni.

A Vigyél Haza Alapítvány egyik legfontosabb célja, hogy ezeknek a kiszolgáltatott, árva állatoknak segítsen: azzal, hogy növeli az örökbefogadási esélyeiket és biztosítja az arra rászoruló állatok orvosi ellátását. Az alapítvány szeretné, ha a kiszolgáltatott állatokról való gondoskodás közös ügy lenne, épp ezért úgy döntöttek, hogy művész barátaik és a Szabad Tér Színház segítségével jótékonysági koncertet szerveznek, melynek bevételét teljes egészében az állatok gyógykezelésére és szerető gazdikhoz juttatására fordítják.

Az Első-Segélykoncerten, ami szeptember 16-án, vasárnap lesz a Városligeti Szabadtéri Színpadon, a jó ügy érdekében fellép majd Zorán, Radics Gigi és Bíró Eszter is, akiknek mind szívügyük az állatvédelem. Zorán például 2010-ben is fellépett csapatával: akkor az árvíz miatt bajba jutott állatokon segítettek az alapítvány által szervezett koncerten.

A mostani koncertre az 1600, 2600 és 3600 forintos jegyeket megvásárolhatják a www.szabadter.hu oldalon, a színház jegypénztárában, a szokásos jegyértékesítő helyeken és a helyszínen is.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik