Élet-Stílus

Minden napra egy zakó!

Az ősz kihagyhatatlan divatkelléke a blézer vagy zakókabát, kinek hogy tetszik. A Győr24 a legjobb darabokból szemezgetett hölgy olvasóinak!

Mint ahogy azt a divatguruktól már megszokhattuk, mindig, minden évszakban alkotnak egy olyan ruhadarabot, amit gyakorlatilag egy stílusos nő az aktuális öltözékébe minden körülmények között belecsempészhet. Nos, ilyen örök kedvenc a blézer is, és annak minden változata, hiszen az egyszínűtől a csíkoson át egészen a díszített zakókig mindent megtalálhatunk az üzletek fogasain.

Csíkosan szebb az élet

A csíkos soha nem megy ki a divatból. De hölgyeim, azt soha ne feledjék: a vízszintes csíkozás optikailag kövéríthet, a függőleges viszont nyújthat, nem is keveset. A szabásról sem szabad megfeledkezni, mindig az alkatunkhoz leginkább passzoló kabátkát kell választani.

Egyszerűen imádjuk

A kevesebb néha több. És ez nem csak a konyhaművészetben igaz! Az egyszerű kék, ujján feltűrt zakótól mi is elájultunk, és ami a legjobb: a Mango piacra dobott egy árban is elérhető, hasonló darabot!

Nyáridéző pink

Nyáron a neon színektől és felsőktől voltak zsúfoltak a butikok, és szerencsére ősszel sem kell elbúcsúznunk a feltűnő árnyalatoktól. Ez a pink blézer garantáltan a kedvenced lesz, legyen szó hétköznapi, alkalmi, vagy buliszerkóról, megjelenéseddel minden alkalommal megtörheted az egyhangúságot!

Farmerban is a legjobb

Nemcsak kabátként, zakóként is jól funkcionál a farmer. Főként akkor, ha egy kis motívummal is megbolondítjuk. Hidegebb időben is hordhatod!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik