Élet-Stílus

Kismacskát talált a lökhárítójában

fekete cica (fekete macska, )
fekete cica (fekete macska, )

A mindössze pár hónapos Pumpkin kis híján belehalt eddigi élete legnagyobb kalandjába.

A szénfekete kismacska valószínűleg egy ártatlan felfedezőút keretében tévedt be a a New York-i Stacy Pulsifer kertjébe és az ott található dzsipbe is. A nő saját bevallása szerint még észre is vette, hogy a kis jószág az autóján csámborog, ám ezt követően elvesztette szem elől, és többet nem látta.

Egy ideig legalábbis: a következő nap ugyanis esküvőre indult két barátnője társaságában. 100 mérföld után megálltak pihenni egy gyorsétterem parkolójában, ekkor hallották meg először a sivalkodó kismacska hangját.

A hölgyek lélekjelenlétét jól példázza, hogy annak ellenére, hogy mindannyian elegánsan öltöztek az esküvő miatt, ketten gondolkodás nélkül az autó alá másztak, hogy kiderítsék, honnan jön a hang. Gyakorlatilag alkatrészeire szedték a dzsip elejét, mert rájöttek, hogy a sírás a kocsi eleje és a lökhárító közül jön. Pumpkint, akit Stacy egyik barátnője nevezett el, csak néhány óra múlva tudták kiszabadítani.

A kismacska egyébként egy nagyobb sérüléssel úszta meg a kalandot: a jobb első mancsa többszörösen eltört, olyannyira, hogy azt már az orvosok sem tudják megmenteni. Így, ha már valamivel idősebb lesz – legkorábban fél év múlva – az orvosok amputálni fogják, ám ezt Pumpkin már egy szerető gazdi társaságában vészeli majd át. Stacy ugyanis úgy döntött, örökbe fogadja a ragaszkodó csöppséget.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik