Élet-Stílus

Étteremben biliztette gyermekeit

Az étterem vendégei megdöbbentek, amikor egy édesanya etetőszék helyett bilire ültette ikreit.

A bilire szoktatás nem egyszerű feladat, de abban valószínűleg a legtöbb szülő egyetért, hogy annak is megvan a maga ideje és helye is. Leginkább otthon, a négy fal között, de semmi esetre sem egy zsúfolt étteremben, ahol több tucat vendég próbálna vacsorázni.

Valószínűleg ezt az utóbbit hagyta teljesen figyelmen kívül az a utahi nő, aki ikreivel érkezett meg az étterembe, csirkét rendelt nekik, majd – mintha mi sem lenne természetesebb – levetkőztette a gyerkőcöket, és egy hordozható bilire tette őket. Az étteremben tartózkodó vendégek közül az egyik mobiltelefonján rögzítette a nem mindennapi történéseket.


Míg a többiek ettek… Forrás: Kimberley Decker

Mivel az étterem vezetése semmit sem tett a „közös vacsorát” megzavaró nő ellen, a vendégek jó része felháborodottan távozott. A KLS News beszámolójából kiderült, hogy az étterem személyzete azért nem lépett fel a nő ellen, mert a munkatársak nem vették észre, hogy a gyerekek nem etetőszéken, hanem egy hordozható bilin ülnek.

A nőt egyébként utólag is felelősségre vonhatják majd, mert ezzel a viselkedéssel nem csupán az együttélés normái ellen vétett, de a higiéniás szabályok ellen is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik