Élet-Stílus

14 gyerek után egy dekát se hízott

Az 53 éves nő állítja, csak a házimunkának köszönheti tökéletes alakját.

Miközben a szülés utáni időszak a legtöbb nőnek igazi rémálom – főleg a terhességi csíkok, a gyűlöletes cellulitisz és a nemkívánatos pluszkilók miatt -, Patricia Sparkes-nek egyáltalán nem az. Annak ellenére, hogy az 53 éves belfasti nő már 14 gyermeket világra hozott, ugyanolyan karcsú, mint amikor férjhez ment.

Azt hihetnénk, hogy szigorú diéta és rendszeres sport a tökéletes alak mögött, ám Patricia elmondása szerint egyik sem: ő csakis és kizárólag a házimunkának, illetve a házimunka közbeni táncnak köszöni azt, hogy szülés után is megőrizhette az alakját. A nőnek, akinek legfiatalabb gyermeke 7, míg legidősebb 35 éves, saját bevallása szerint csupán egyszer, az ikrei születése után érezte úgy, hogy nehezére esik visszanyerni a terhesség eleji formáját.


Az anyaság a hivatása – Forrás: The Daily Mail

A nő 14 gyermeke egyébként nem mind ugyanattól az édesapától született. 17 évesen szülte első, és legidősebb gyermekét, majd miután elvált annak édesapjától, újraházasodott. Patriciának és második férjének összesen 8 közös gyermeke született, majd ismét egy válás következett, majd 14 éve hozzáment harmadik férjéhez, akivel további 5 közös gyermeke született.

„Mivel úgy érzem, hogy az anyaság az életfeladatom, ezért egyáltalán nem bánom, hogy ilyen sok gyermekem van. Szeretem, amikor tele van a ház, szeretek rájuk főzni, mosni és takarítani. El se tudom képzelni, milyen lesz, ha egyszer majd mind kirepülnek. Hogy őszinte legyek, nem tudom elképzelni egyáltalán” – mondta a Daily Mirrornak az édesanya.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik