Élet-Stílus

Válása óta macskaeledelen él

macska (macska, )
macska (macska, )

A michigani nő saját bevallása szerint mostanra több pénzt költ macskaeledelre, mint „emberi” ételekre.

A 46 éves Mary különös mániája 5 évvel ezelőtt kezdődött, amikor is átesett egy igen rázós válási procedúrán. Akkoriban teljesen magába fordult, alig mozdult ki a lakásból, a három macskáját leszámítva semmilyen társasága nem maradt.

„Egy nap, amikor a cicáknak készítettem az ebédjüket, ellenállhatatlan vágyat éreztem, hogy megkóstoljam a ropogtatnivalót – meséli függősége első mozzanatát. – Először én magam is megijedtem, amiért a macskaeledel ízét nem visszataszítónak, hanem kifejezetten finomnak éreztem.”

A nő az azóta eltelt időben gyakorlatilag szinte teljesen átszokott a macskaeledelre. Munkanélküli, ennek ellenére havonta mégis 1200 dollárt költ a tápra, aminek elpusztításából ő is kiveszi a részét. Mint elmondta, van, hogy a tévé előtt ülve ezt nassolja, de mindig tart magánál egy zacskóval az autóban, sőt a táskájában is. Arra az esetre, ha menet közben megéhezne.

A nő furcsa szenvedélyét egyébként sem a környezete, sem a családja nem nézi jó szemmel: testvére többször is megpróbálta már lebeszélni. Legutóbb azzal, hogy figyelmeztette, az egészségét is veszélyeztetheti különös szenvedélyével.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik