Élet-Stílus

Roxfortban házasodtak össze

harry potter stúdió (harry potter stúdió)
harry potter stúdió (harry potter stúdió)

A Harry Potter-rajongó pár esküvőjén a vendégeknek is varázslónak kellett öltözniük.

Az, hogy Craig Fisk-Millband és Laura Younger rajonganak a Harry Potter-sorozatért, nem kifejezés. A fiatal pár igazi megszállottja a sorozatnak, olyannyira, hogy hatéves gyermeküket is az egyik főhősről, Hermionéról nevezték el.

Ezek után az, hogy a lánykérés is egy a sorozathoz köthető sátrazáson esett meg, már nem is meglepő. Craig azután kérte meg Laura kezét, hogy azt megelőzően két napot sátraztak a Trafalgar téren arra várva, hogy elsőként nézhessék meg moziban a sorozat utolsó részét.


Forrás: The Daily Mail

Természetesen ezt követően az esküvőjük is Harry Potter-színekben zajlott: a meghívókban, melyeket egyesével, viasszal pecsételtek le, az ifjú pár arra kérte a meghívottakat, hogy öltözzenek a sorozatban szereplő házak, a Griffendél, a Hollóhát, a Hugrabug és a Mardekár színeibe. A ceremóniára ők is roxfortos varázslótanoncnak öltöztek be, és hogy a hangulat még hitelesebb legyen, kibérelték azt a Ford Angliát, ami a filmsorozat második részében kapott fontos szerepet.

Egyébként nemcsak az autó, hanem az esküvő helyszíne is a sorozatot idézte: a szervezők igyekeztek úgy kialakítani, hogy az minél inkább emlékeztesse a jelenlévőket a sorozat varázsiskolájára.

A meghívottak közül a legidősebb Craig nagymamája volt, aki bár egy Harry Potter-könyvet sem olvasott, nagyon élvezte a ceremóniát és a beöltözést is. „Kicsit másmilyen volt ez az esküvő, mint a megszokottak, de épp emiatt büszkék lehetnek magukra a fiatalok. Ez egy olyan csodás esemény volt, amire életük végéig emlékezhetnek.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik