Élet-Stílus

A Viagránál is jobb a leghalálosabb pókméreg

pókháló (pókháló, )
pókháló (pókháló, )

A brazil vándorpók mérge 20 perc alatt gyógyítja a merevedési zavarokat.

Valószínűleg a brazil vándorpók mérge az egyetlen olyan afrodiziákum, amit senki sem szeretne természetes forrásból kipróbálni. Az ugyanis emberekre nézve halálos: a legtöbb áldozatot szedő pókmérgek egyike. Pedig az egyik alkotóeleme nagyon is hatékony: elsősorban azoknak a férfiaknak segít, akik a vérkeringésük elégtelensége miatt szenvednek merevedési zavartól.

A szakembereknek a közelmúltban sikerült izolálniuk a vándorpók mérgéből az úgynevezett PnTx2-6 anyagot, ami a szervezetbe kerülve tágítja az ereket és javítja a véráramlást. Vagyis leegyszerűsítve pontosan azon az elven működik, mint a ma használatos potenciajavítók többsége. Csak sokkal gyorsabban: igaz, egyelőre csak egereken tesztelve, de a kutatók arra jutottak, hogy a szer 20 perc alatt javítja az állóképességet.

A tudósok szerint a biztató eredmények ellenére még szükség van további vizsgálatokra ahhoz, hogy a pókméregből hatékony potencianövelő lehessen. Az orvosok az újdonságot elsősorban azoknak a férfiaknak szánják, akiknél kudarcot vallanak a hagyományos potencianövelők.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik