Élet-Stílus

A megfelelő cipőtárolás

Szigorítást rendelt el a Lábbeli Szakszervezet a nemzetközi cipőtárolási szabályokban. Az érdekvédelmiek a cipők borzasztó lakhatási körülményein próbálnak így javítani

Mától a lábbeliket csakis megfelelő hőmérsékletű, jól szellőző, száraz, tiszta és emberséges méretű tárolási megoldásokban lehet elhelyezni. Fontos még a szagtalanítási tényező is, valamint érdemes tudni, hogy mától a különböző típusú cipőket (pl. magassarkú, sportcipő vagy épp bakancs) nem helyezhetünk el közvetlenül egymás mellé azok írásos belegyezése nélkül. Az érintett felek erről szóló, eredeti, talpnyommal ellátott nyilatkozatát két példányban kéretik benyújtani az illetékes önkormányzati osztály felé. A Szakszervezet szúrópróbaszerűen fogja ellenőrizni a szabályok betartását. Híradónk megszerzett egy exkluzív részletet az ellenőrök oktatófilmjéből.

A jó hír az, hogy nem csupán a renitens cipőtárolást büntetik majd, de a kiválóan megfelelt lábbeli tulajdonosokat jutalmazzák is. Ennek módjáról még folynak a viták, de a kiszivárgott információk szerint ők a Beatles „All You Need is Láb” című maxiját kapják fáradozásuk elismeréseképp.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik