Élet-Stílus

A nagymama hozta világra unokáját

A 49 éves nagymama azután döntött úgy, hogy megszüli unokáját, hogy szívbeteg lányának veszélyes lett volna a terhesség.

Az egyhetes Madden Hebert minden szempontból tipikus újszülött: úgy eszik, mint egy bajnok, és alapvetően nincs vele sok gond. Az azonban, ahogy a világra jött, már korántsem ennyire szimpla ügy: múlt héten ugyanis saját nagymamája adott neki életet, miután kiderült, hogy lányának – szívbetegsége miatt – kockázatos lenne a teherbeesés.

A 49 éves Linda Sirois már évekkel korábban jelezte lányának, hogy ha úgy adódik, szívesen lesz béranya. Angel és férje ennek ellenére sokáig próbálkoztak, és még csak fontolóra sem vették Linda javaslatát addig, amíg az orvosok ki nem jelentették, hogy Angel nem fog teherbe esni.


Forrás: pressherald.com

A lány ekkor felhívta az édesanyját, és megkérdezte, tartja-e még, amit évekkel korábban ajánlott fel nekik. Linda természetesen azonnal igent mondott, és néhány hónap múlva az orvosok már be is ültették az embriót, ami lánya petesejtjéből és a férje spermájából fogant.

A terhesség ezután teljesen eseménytelenül zajlott. Linda saját bevallása szerint nem szenvedett rosszullétektől, fájdalmai sem voltak, végül augusztus 13-án szült, császármetszéssel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik