Élet-Stílus

Törött nyakkal küldték haza

nyak (nyak)
nyak (nyak)

A 40 éves brit férfit orvosa azzal küldte haza, hogy csak be van csípődve egy ideg a nyakában.

Darren Langabeert azután szállították szörnyű fájdalmakkal a kórházba, miután fényes nappal összeverték az utcán. A kezelőorvosa a fájdalmai ellenére sem vizsgálta meg alaposabban, fájdalomcsillapítókat írt fel a férfinak, majd hazaküldte azzal, hogy csupán egy ideg csípődött be a nyakában.

Az édesapa ezután öt napig próbálta a pirulákkal kezelni magát – az orvos utasításai szerint -, ám az ötödik napon újra felerősödtek a fájdalmai, ráadásul folyamatosan zsibbadtak a karjai, ezért újra orvoshoz ment, ahol egy rövid vizsgálat után azonnal megállapították, hogy el van törve a nyaka.

A férfit a diagnózis után azonnal megműtötték, hogy elkerüljék a komolyabb következményeket, ami egy törött nyak esetében a teljes bénulás is lehetett volna. A magánvállalkozó kertész egyébként azután is folytatta a munkát, miután első orvosa elbocsátotta, csak akkor tartott kis szünetet, miután a fájdalom már elviselhetetlen lett.

A hírek szerint az első kórház, a Glangvili General Hospital ellen, ahol Darren megfordult vizsgálat indult, hogy kiderüljön, hogyan diagnosztizálhatták ennyire félre a férfit. Támadóját egyébként később elfogták.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik