Élet-Stílus

A tökéletes kombináció divatot teremt

Ki mondta, hogy egy falatnyi ruhához nem passzol a farmerdzseki? Az idei divatban most ez a trendi.

Lassan, de biztosan kifutunk a nyárból, de mielőtt a hölgyek elkeserednének, hogy a szekrény mélyére kell rejteniük kedvenc ruhájukat, nos, számukra van egy megnyugtató hírünk. Az őszi hónapok derekán, amikor ugyan a reggelek már hűvösek, de délutánra változatlanul felmelegszik a levegő, bevethetjük a 2012-es divattrend egyik legmenőbb kombinációját: a kabáttal megspékelt ruhát.

A lenge egyszínű szoknyák, akár egyszerű, akár hangsúlyos övvel, félcipővel vagy csizmával, biztosan a kedvenc kollekcióid közé tartoznak majd szeptemberben, amihez mindenképpen dukál egy farmerkabát, egészen rövid vagy derékig érő verzióban. Hosszú fazont semmiképpen nem válassz!

Akkor sem követsz el divatbakit, ha a bőrdzseki mellett döntesz, sőt! Így lehetsz csak igazán vagány és fiatalos, azt azonban mindig szemmel kell tartani, hogy színben és stílusban az összhang ne vesszen el.

A virágmintás ruhákhoz is bátran hordj kabátot, ezekhez a darabokhoz viszont mindenképpen az egyszínű dzseki a nyerő, hiszen itt is érvényesül a jól bevált mondás, miszerint a kevesebb az néha több! Azaz a sok minta, forma és szín között elveszhet az egyéniség, és még az is előfordulhat, hogy a dögös csaj helyett egy igazi papagáj sétálgat majd fel-alá az utcákon.

A sztárok is csípik a ruha és a kabát kombinációját, nézd csak meg Katy Perry szerelését!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik